lauantai 12. marraskuuta 2016

Ikävän nyt kerron teille

Possun kamera on ilmeisestikin tullut käyttöikänsä päähän. :(   Kännykällä pystyy kuvaamaan, mutta Possu ei osaa siirtää siitä kuvia nettiin, muuten kuin hankalasti lähettämällä ne sähköpostiin ja tallentamalla sieltä. ja muutenkaan Possu ei oikein osaa kuvata kännykällä. Kuvat tärähtää helposti. Voi siis olla, että Possun blogi sisältää jatkossa paljon vähemmän kuvia. Toivoa sopii, että Joulupukki toisi säkissään Possulle uuden kameran. Mieluummin vaikka jo heti adventtina ;)

Possu kokeili Osakaisen konstia ja kävi reissussa, että tulisi lunta. Se vaikutti niin päin, että lunta tuli koko matkan ajan tehden ajokelin kehnoksi. Tänne sitä ei sensijaan paljonkaan tullut. Ehkä Possu ei käynyt reissussa tarpeeksi kaukana. No, on sitä nyt vähän, mutta ei tosiaankaan mitään hiihtokeliä.

Tässä yksi kännykkäotos.

6 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Selvästi et käynyt tarpeeksi kaukana. Lumen määrä on suorassa suhteessa matkan pituuteen. Lohdutukseksi voin sanoa, että ilmatieteen laitos uhkailee viedä meiltäkin nämä lumet.
Minä siirrän kännystä kuvat koneelle sillä latauspiuhalla, laturiosuus vain pois, piuha kiinni kännyyn ja toinen pää läppäriin. Tosin en minäkään tykkää kuvata kännyllä, mutta yritän opetella.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Lunta on meilläkin vain vähän, mutta mukavaa se silti on. Maantiellä kyllä auto kuraantui, kun kävimme Äitini luona kylässä. Vaikka kuvien siirtäminen olisikin vaikeaa, kirjoittele silti. Haluamme kuulla kuinka hurisee, käsityöt mm...

Susanna Maalta kirjoitti...

Minulla menee kuvat kännykässä One Driveen. Se näkyy sekä tabletissani, että läppärilläni, joten mitään ei tarvitse erikseen vartavasten siirtää mihinkään. Kuvat ovat ottamisen jälkeen kaikissa laitteissani käyttövalmiina.

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitti Osakainen! Tota ei neuvottu kännykkäkaupassa ;)

HPöllö kirjoitti...

Huh, taas jo melkein säikähdin. Ei saa Possu pelotella ihmisiä tuolla tavalla. Onneksi meillä on Osakainen ja Susanna, jotka osaavat neuvoa kännykkäkuvien "käytössä" - mä kun käytän usein tuota hankalaa sähköpostisiirtoa myöskin (johtuu kyllä enemmänkin laiskuudesta, latausjohto kun on aina väärässä paikassa...)

Possu Munkki kirjoitti...

Ihan vielä ei oo onneks lumi sulanut.