keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Se jännittävä paketti

Tänään aamutuimaan ennen töihinlähtöä Possu kävi hakemassa Postista Sny:n paketin.


 Ja nyt päästetään kaikki jännityksestä näyttämällä sen sisältö!!

Mitä kaikkea sieltä paljastuukaan?Siellä on :

SUKLAATA! Possu tarvitsee sitä ehdottomasti!! :)


Suklaa mielessä aina ensimmäisenä, vaikka tämä olisi kai pitänyt esitellä ensin. ;) Snyn kortti, jonka tekstiä on jatkettu kirjeeseen. Ja siitä paljastui yllätys, jota Possu ei olisi arvannut! Possun uusi Salainen Neuleystävä onkin leikissä mukana ihan ensimmäistä kertaa!! Possu jo toista kertaa osallistuva, onkin siis jo vanha konkari! Sny kertoo jännittävänsä, onko jutussa kärryillä. Possu lohduttaa, että Possusta tuntui viime keväänä ihan samalta. Ja heti alkajaisiksi Possu mokasi paljastamalla vahingossa itsensä Sny:lle. Onneksi Heidi-emo ei pudottanut Possua heti pelistä pois, vaan järjesti kärsivällisesti Possulle uuden Sny:n. Jännäähän tämä on. Tällaisena "tottuneena, vanhana konkarinakin" Possua edelleen jännittää, onko kärryillä ja osaako lähettää toiselle kivoja paketteja. Mutta hauskintahan tässä, ainakin Possun mielestä, on just se yllätyksellisyys. Se ettei osaa arvata, mitä paketti sisältää. Eihän tässä mitään hauskaa olisikaan, jos lähettäisi Snylle luettelon, mitä haluaa ja Sny lähettäisi ne listassa luetellut tavarat. Silloinhan voisi yhtä hyvin tilata vaikka postimyynnistä.

Kuten kuvassa näkyy, mukana on myös ohje kauluriin. Ja Nyt Possulla menee sormi suuhun, sillä Possu ei ole ikinä tehnyt sellaista. Possu veikkaa, että vaikka Sny onkin Snyn tehtävässä ensimmäistä kertaa, on hänellä käsitöiden saralta PALJON enemmän kokemusta ja taitoa kuin Possulla. Possu ei oikeastaan osaa mitään. Possu lähti mukaan ekalle kierrokselle, koska Osakainen painosti ja toiselle, koska ehti jo tottua saamaan kuukausittain kivoja paketteja, ja koska Sohvaemäntä painosti. ;)


Kaulurin voisi toteuttaa varmaan ainakin näillä langoilla. Je ehkä myös noilla merkillisillä työkaluilla, jotka on yläkuvassa. ? Isot neulat on kuulemma langanpäättelyyn. Sny tunnustaa, että ne on hänellä aina hukassa. Possu tunnustaa, että niin on Possullakin. Ja sitten Possu tunnustaa vielä yhden jutun, mitä ei edellisellä kierroksella uskaltanut tunnustaa!!
Possu katselee vähän pälyillen ympärilleen, ja käpertyy oikein pieneksi, niiskaisee muutaman kerran ja kertoo sitten nopeasti :

- Kun sillon viime keväänä tuli Snyltä paketti, ja siinä oli ne ekat bambupuikot, ja kun Possu oli ihaillut niitä ja pakettia, niin sitten yhtäkkiä ne bambupuikot katosi!! Possu tutki ihan joka paikan, sängynaluset ja kaikki, mutta niitä ei löytynyt. Ne oli ehkä vienyt joku avonaisesta ovesta sisään pujahtanut voro? Tai sit ne oli vahingossa jääneet laatikossa olleiden papereitten sekaan ja menneet niitten mukana roskiin. Possu ajatteli, ettei ikäpäivänä tohi tunnustaa tätä kenellekään, ja Possu kävi kaupassa ostamassa itelleen salaa uudet puikot.  No nyt Possu tunnusti sen kuitenkin. Mitähän viime vuoden Sny eli Sohvaemäntä nyt sanoo?

Possu katselee epävarmana ympärilleen, jatkaa sitten tämän uuden paketin tutkimista.


Käsityölehti. Sitä on kiva katella, mutta ei Possu siitä mitään tehdä osaa. .)


Lisää namia, tuollaista Fudgea. Oikein herkullista.

Ja kaakaota. (Pitää vielä varmistaa, että kai se on kaakaota? Viime kierroksella Sny oli lähettänyt mehuja LANKOJEN VÄRJÄYSTÄ varten, mutta ahne Possu meni ja joi mehut!)Mistä Sny arvasi, että Possu tarttee kipeästi käsirasvaa? Kädet on rutikuivat.

OIKEIN KIVA paketti! Possu tykkäsi kaikesta. Langat on hienoja.

Kaikkein eniten Possu tykkäsi tästä langasta :

Katsotaan, mitä saa, tai saako possu mitään niistä aikaiseksi.
Todennäköisesti sukat tai lapaset. ;)

PALJON KIITOKSIA PAKETISTA, SNY! <3


8 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Voi ihana Possu :) Kyllä se näyttää ihan kaakaolta - saat luvan juoda sen :D Ja mitä herkkuja, noita suklaita ja fudgea *pyyhkii kuolaa suupielistä ennen kuin se valuu näppikselle*

Ihania lankoja olet saanut, ja kyllä varmasti osaat tehdä jos vaan löydät lehdestä jotain kivaa. Muista, että jostainhan me kaikki muutkin on aloitettu.
Mut opetti mummu neulomaan ja virkkaamaan olen opetellut itse - perustaidot on opettanut mummu tai koulun käsityön opettaja.

Ja hei, tästä on kyllä tainnut olla puhettakin mutta, jos sieltä omalta "kylältä" löytyy joku neulekahvila tms. niin ei kun tomerasti sinne - luulen, että sulta ei rohkeutta puutu :D Sieltä löytyy neuvojia ja auttajia. Ja hulvatonta seuraa ;)

Mutta joo, siis paketistahan meidän piti - ihanan paketin olet saanut, ja jännää SNY:llesi, kun on eka kertaa mukana. Niin kuin me viime vuonna :) Jännää tää on vieläkin, vaikka ollaan jo vanhoja tekijöitä, tokaa kertaa sentään ;)

Possu Munkki kirjoitti...

Oliko Pöllökin viime vuonna eka kertaa mukana?

HPöllö kirjoitti...

Kyllä vain

Olin aikaisemmin ollut "Salainen Marttaystävä -leikissä", neljä ja puoli vuotta sitten, mutta missään muissa en ole ollut.
En ainakaan muistaakseni :D

Osakainen kirjoitti...

Hieno paketti ihania lankoja. Eikös olekin mukavaa olla konkari :-) Pöllölle tiedoksi että minäkin aloitin siinä Salainen Martta jutussa ja muistelen että Emäntäkin oli siellä.

Red Dragon kirjoitti...

Upea paketti!

mustakissa kirjoitti...

Hieno paketti possu! Ja älä välitä, meikä mokasi toisella kierroksella ja kun kommentoin parini blogiin, unohdin olla anonyymi. Kauhistus miten minua hävetti kun sen huomasin ja pelkäsin, että joudun jättämään leikin kesken. Mutta parini vain hymyili ja emo lohdutti ja sain jatkaa<3
Jokainen voi joskus mokata ja niistä voisi oppia - tai sitten ei. Toinen mitä en ole tässä leikissä oppinut, on paketin arvon ilmoittaminen; emo joutuu sitä kysymään minulta joka kerran. Hävettää. En vaan muista sitä koskaan ilmottaa. Mutta meillä on ihana, kärsivällinen emo<3

Laiskiainen kirjoitti...

Ihanan ja monipuolinen ylläripaketti!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Voi hyvä Possu Munkki, minullakin on aina kaikki hukassa, mutta hyvin on selvitty tähän asti! Missähän se virkkuukoukku on jota vielä iltapäivällä katselin? Sohvaan putoaa puikkoja, niitä sieltä etsin ja toivottavasti löydän ennen kuin katkeavat. Salaisessa Martta-ystävässä olin toki mukanana ja tässä SNY-leikissäkin monta kertaa. Sydämellään kun paketin kokoaa, tuottaa iloa toiselle ja itselleen, se on mottoni. Kivan paketin olet saanut, nyt vain neulomaan kauluria tms! Kaunis lanka on tarkoitettu käytettäväksi.