maanantai 26. syyskuuta 2016

Blogissa kummittelee

Nyt Possua HIRVITTÄÄ!! Hui, kamalaa, pelottavaa..

Täällä blogissa

nimittäin

*Possu pälyilee ympärilleen ja madaltaa ääntään*

täällä

kummittelee.


Possuhan on törmännyt kummituksiin ennenkin. Muistatte varmaan possun kummituskartanoretken ja puistossa kuljeskelevan valkoisen neidon? !

No kummituskartanoissa kuuluukin kummitella, mutta se on karmivaa, kun omassa blogissakin alkaa kummittelemaan!!

Tänään Possu kerkesi pitkästä aikaa sähköposteille. Siellä oli ilmoitus, että anonyymi on kommentoinut Possun blogiin. Se kommentti meni jotenkin niin, että "paino samassa kuin vuoden alussa ja lakipiste saavutettu." Possu mietti päänsä puhki, mikä on lakipiste? Vai oliko se sittenkin lokipiste? Jotain merenkäyntiin liittyvää.
MUTTA!! Sitten kun Possu tuli tänne blogiin katsomaan, niin eihän täällä mitään kommenttia ollutkaan! Vaikka sähköpostissa selvästi näkyi. Salainen viesti joltain aavelaivan kummituskapteenilta?! Tai ehkä laivaan kaapatulta merirosvojen vangilta? HUUUU!

Pelottaa.


 

5 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

No johan taas on, todellinen Anonyymi, kun oikein kummitteleekin. Vähemmästäkin pelottaisi. Hui!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi ihmetteli itsekin, kun kommentti ensin näkyi ja oli sitten kadonnut. Viesti siis oli, että paino on samoissa lukemissa kuin vuoden alussa. Että olisikohan lakipiste saavutettu ja pysyttäisiin näissä lukemissa? Marraskuun lopussa alkaa tosin paha silmäniskukausi, jolloin on pakko syödä jouluherkkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Ja nyt jännätään, katoaako kommentti taas. Vielä ainakin näkyy...

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hui, täällähän on PELOTTAVAA... Lähetämme nyt rohkaisua ja hyvää mieltä. Avuksi moiseen kummitteluun ehdotamme turvavarusteeksi sukkapuikkoja, niiden avulla pysyy kummitukset etäällä! Hyvät ulkoilujalkineethan sinulla on muutenkin, niiden avulla pääset pakoon pötkimään, jos kummitukset tulevat liian lähelle! Tosin raikkaassa ulkoilmassa eli luonnossa ei moisia esiinny, ainakaan mitenkään vaarallisia. Kauniita ja ihania kummituksia tietysti esiintyy, kuten kesällä näit, mutta niistähän ei ole haittaa, tuovat vain säihkettä elämään. Silmäniskuja kannattaa harrastaa aina ja kaikkialla, se on puhdasta elämäniloa!

mustakissa kirjoitti...

Luulen, että joku kummitus on lähtenyt mukaasi noilta kartanokierroilta....hu-huu...