sunnuntai 28. elokuuta 2016

Voi näitten kännyköitten kans!!

Nyt näyttää pahasti siltä, että Possulla on kohta edessä uuden kännykän osto. Harmi homma, sillä kännykät maksaa miljoonia! Ja senkin puolesta, että kännykkä toimii vielä ihan hyvin, mitä nyt joskus reunimmaiset kosketusnäyttönäppäimet ei meinaa toimia. Ja mitä nyt välillä vähän temppuilee facebookissa käydessä. Oikeastaan aika nolostikin... kosketusnäyttö nimittäin ottaa välillä vähän klikkauksen vierestä. Että ku on uteliaisuuttaan käyny vähän kurkkimassa jonkun puolitutun profiilia, niin se jo lähettää kaveripyyntöä. Eikä sitten enää kehtaa peruakaan, kun ajattelee, että jos se toinen on kumminkin jostain jo nähnyt sen kaveripyynnön, niin nolo peruakaan. Tosin Possu epäilee, että niin on saattanut käydä muutamalle muullekin, koska Possullekin on tullut jokunen kaveripyyntö sellaisilta just ja just naamatutuilta. Ei niitä oikein sitten kehtaa olla hyväksymättäkään, koska olis sit taas nolo tulla kylillä vastaan, jos ei oo hyväksyny kaveriksi. Ja toisaalta, mitäpä se haittaa, vaikka naamakirjan kauttakin saisi uusia kavereita.

Että pikkuharmeja vaan vanhan museokännykän kans. Possun kännykkä on varmaan melkein ensimmäisiä niitä, millä pääsi nettiin. Ja aina vaan heikommin se onnistuu. Jatkuvasti vikisee, että on muisti täynnä.On kai, kun  kännykässä on kaikenmaailman whatsup-ryhmiä, ja kaikenkukkuraksi ryhmiin lähetetyt valokuvatkin jää kännykän muistiin. On kuitenkin tähän asti toiminu, MUTTA!!
Eilen tuli whatsupissa vastaan ensimmäisenä ilmoitus, että joulukuun 2016 jälkeen valitettavasti whatsup ei enää toimi mun puhelimessa. Possu arvaa, että liian vanhanaikainen varmaan. Ja koska nyt niin moni tieto kulkee vain niitten typerien whatsup-ryhmien kautta, niin kaipa se on pakko ostaa uus kännykkä. Vaikka sitten veronpalautusrahoilla. :/

Kyllähän Possulla oli jo uudempikin kännykkä. Semmonen kytkykauppa. Joka meni heti rikki, kun luiskahti näpeistä lattialle. Onneksi liikkeessä suostuivat vaihtamaan kytkykortin Possun vanhaan kännykkään. Jonka Possu otti taas käyttöön, ja samalla makseli kytkypuhelinta. Ja joka toimi loistavasti, eikä mennyt edes tippuessa rikki, eli oli kaikin puolin loistavampi puhelin. Mutta nyt lienee ero edessä. Nyyh.

4 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Just ton takia mulle ostetaan ensin kotelo ja sitten vasta puhelin: mennään suojakotelon kanssa puhelinkauppaan ja etsitään siihen sopiva puhelin ;)
Tai ainakin melkein...

Mä meinasin just ruveta valittamaan, että mun puhelimessa ei toimi enää kartat, jotain tarttis tehdä. Menin sitten kattomaan, että vieläkö on vika voimassa, että voin valittaa sulle. No eipä oo, hyvin pelittää.

Mutta. Onnea sulle uuden puhelimen metsästykseen. Väittävät, että Samsungit on nykyään hyviä. Mä vannon ton ompun nimeen, vaikka uuden kanssa haluisin ja oishan se samsung kiva, niin muut osais neuvoa... Nyt ei osaa kukaan, omillani saan tulla toimeen..

Osakainen kirjoitti...

Minä sain synttärilahjaksi pojalta Huawein. Ennen oli Samsung. Hyvin tää pelittää. Kamera on ok ja akkukesto hyvä kuten uudessa kuuluukin olla. Tämä ei ole hillittömän kallis. Olisin mieluiten ottanut Samsung 7 mutta liian kallis. Siinä olisi hyvä kamera. :-)

Susanna Maalta kirjoitti...

Mulla oli aiemmin Nokian Lumia, jonka nimeen vannoin. No annoin sen sitten nuorimmaiselleni, joka hävitti sen alta aikayksikön. Mä sain keskimmäisen tyttäreni vanhan Samsung S 5- luurin. Nyt en enää vaihtais takaisin Lumiaan. Mullakin on pakko olla kunnolliset suojakuoret. Sen verran tiuhaan heittelen luuriani lattialle. Välillä suojakuori irtoaa ja akku lentää, mutta taas toimii, kun kasaan osat paikoilleen.

Ja puuroa tein. Kävinkin jo kertomassa siitä sulle tuolla puuropostauksessasi.

Possu Munkki kirjoitti...

Täytyy katella tarjouksia. Mulla on kamera erikseen, joten se ei oo välttämätön kännykässä. Kunhan pystyy hölöttään ja laittaan viestiä ja toimii netti ja whatsuppi.