torstai 4. elokuuta 2016

Vanha vitsi ; Kauhee makeenhimo

Niin se vaan menee, että mitä enempi liikkuu, sitä enemmän tekee mieli karkkia ja makeita herkkuja. :/  Tänäänki meni karkkipussi ja jätskiä jumpan jälkeen..

Ihan huippupitkä päivitys. Leikitään, että tää on Facebook. 

4 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Sä oot varmaan kokeillut sen kaikki sata ja yks vippaskonstia makeannälkään ja -himoon, mutta kysyn kuitenkin, kun en muista: ootko kokeillut kromia? Sen pitäis auttaa ja oon kai itekin sitä joskus silloin vuonna nakki ja grilli kokeillut; kai se auttoi. Auttoiko? Sä muistat varmaan paremmin :D

Joko sä ilmottauduit syksyn SNY:hyn? Mä en ole vielä, mutta kyllä mä varmaan osallistun, oli se ihan kivaa :D Kyllähän säkin lähdet mukaan, etkö lähdekin? Jooooo-oooo-oooo-han?

Anonyymi kirjoitti...

Hupsista heijaa, nyt on hassunhauskasti päässyt painopäivitys unohtumaan.

Laiskiainen kirjoitti...

Älä välitä, täällä on hirvee makeen- ja suolasen himo :D.

Tsemppiä, ei auta kuin taistella vastaan. Mulla ei mitkään vippaskonstit auta (kromi yms.). Parhaiten onnistun säännöllisellä ateriarytmillä ja sillä etten ala neuvottelemaan itseni kanssa siitä, että jos mä vaan tämän ja tämän. Seurauksena ...kele kun noikin oon syöny kai mä sitten voin ja loppua ei seuraa...

Possu Munkki kirjoitti...

Ohoh, olin nimittäin laittavinani painopäivityksen eilen, mutta ilmeisesti sitten unohdin tallentaa. Mutta kerta eilen unohdin, laitan sitten tämänaamuisen painon. - se on nimittäin pienempi ;)