tiistai 2. elokuuta 2016

Pitsejä ja kärpäsiä

Tänään oli postilaatikossa kaunis pitsinen kortti. Oikeastaan olin vähän jo salaa mielessäni toivonutkin, että sellainen saattaisi tulla. ;)
Se oli Osakaiselta Rauman pitsipäiviltä.  Osakainen suositteli siinä Possulle kärpäs-ruokavaliota. Taatusti laihduttavaa, sen voi uskoa! Itse sensijaan Osakainen kehuskeli syövänsä pitsaa ja olutta. Vaikka saattoihan se tietysti olla kärpäspitsaa ja juoman seassakin uiskennella kärpänen. Toivottavasti ei kuitenkaan tällä kertaa amppari!

Possu päätyi kuitenkin tekemään puolukkapuuroa. HUOM!!Sohvaemäntä ja isäntä!!! Luittekos äskeisen?? Possu teki ruokaa. Puolukkapuuron teossa ei kuitenkaan tarvittu kukkahanskoja, eikä niitä toki raskisi ruuanlaitossa liatakaan, kun ne on niin kauniit.

Tänään, tai oikeastaan jo aikaisemminkin, Possu keksi uuden liikuntalajin ; Polkuhyppelyn!!
Sitä harrastetaan niin, että etsitään sopivan syrjäinen metsäpolku, missä kukaan ei näe, mitä höpsöttelee, ja sitten vaan hypellään ruohottuneen keskikohdan yli polun laidalta toiselle. Onnistuu parhaiten sillon, kun lapsettaa. Tai jos ei lapseta, niin kohta alkaa lapsettamaan, kun on pari kertaa hyppinyt. Jos joku tulee vastaan, voi ottaa äkkiä perusasennon ja perusilmeen ja väittää horjahtaneensa. Sen jälkeen pitää kävellä asiallisesti naama peruslukemilla, kunnes satunnainen maajussi tai marjastaja on kadonnut, ja voi päästää taas sisäisen lapsensa irti ja jatkaa hyppimistä.


7 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Eihän Possut syö kärpäsiä, eihän? Ei edes mustikkasopassa?
Mutta reipas olet ollut. Ihan huono omatunto tulee. Melkein. Minä oon saanut sentään tehtyä vähän kotitöitä. Ja antanut rauhan jalalle, en ole sitä liikaa rasittanut. Nyt alkaa olla pakko lähteä liikkeelle, selkä ei enää tykkää kun ei liiku :(

Osakainen kirjoitti...

Hieno uusi harrastus sinulla.
Pizzassa oli possua ja tuopissa ampiainen.

sorvatar kirjoitti...

Onpa upea juttu tuo polkuhyppely

Possu Munkki kirjoitti...

Saatko Pöllö uida? Se ei rasittais jalkaa.
Osakainen on raaka, kun possua syö :/
Sorvatar, Kokeile sinäkin!

HPöllö kirjoitti...

Possu; muuten uisin mutta kun tarvisin kaverin joka pitäisi huolen, että pysyn pinnalla jos satunkin saamaan sen pahuksen kohtauksen kesken kaiken *murisee* Tykkäisinkin uida, ja nyt kun kaikki ihmiset taas palailee pikkuhiljaa lomilta, niin yritän selvittää, saisinko jonkinlaisen avustajan uimakaveriksi kerran-pari viikossa.

Mutta: kävelyongelma EHKÄ ratkaistu - jihuu!

Possu Munkki kirjoitti...

Hienoa! :)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ihana uusi harrastus! Suosittelemme kaikille ja saataame itsekin tehdä, tuottaa iloa. Puolukkapuuro on herkkua. Vielä ehdit käyttää kintaita, olemme iloisia kun tykkäät niistä.t. TNY