tiistai 23. elokuuta 2016

Parhaat maisemat tulee vastaan aina silloin, kun kamera on kotona

Tänään oli hurjan mustia pilviä taivaalla. Kai jonkinlaista ukkosta jossakin. Vettä ainakin tuli taivaan täydeltä. Sen jälkeen alkoi aurinko paistaa. Possu lähti kyläilemään. Sinne autolla ajaessa näkyi tummaa taivasta vasten 2 upeaa sateenkaarta. Taivaalla vaihteli värit tummmansinisestä kirkkaankeltaiseen. Aivan mahtavia kuvia olisi saanut. Illemmalla tuli vielä salaperäinen sumu. Maisemat oli täydellisiä. Miksi aina silloin kamera on kotona?

Kyläilyn jälkeen tuli käytyä piristävällä uintireissulla. Vesi oli lämmintä, mutta ilta pimeni nopeasti, joten kovin kauan ei viitsinyt yksinään pimenevällä rannalla oleilla.

Kotona Possu huomasi, ettei ovikaan ollut ollut lukossa koko aikana. "Ei Possutaloa lukita yöksi, hei poossuu"? Kutsumattomia vieraita ei ollut käynyt, tai ei ollut ainakaan varastanut mitään. Kaikesta huolimatta Possu pisti nyt yöksi oven säppiin. ;)


P.S. Tässä kysytty ohje :


 

6 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Possu elää idyllistä maalaiselämää. Aikojen alussa eli silloin, kun Osakainenkin oli vielä nuori -taidanpa ruveta eläkeblogiani kirjoittamaan kolmannessa persoonassa - kotoa lähtiessä laitettiin luuta oven eteen pönkäksi, jotta vieraat tiesivät, ettei ketään ole kotona.
Kamera ei ole mukana, kun pitäis, mutta ei väliä. Ei ne kuvat kuitenkaan ole niin hienoja kuin se näkymä.

Susanna Maalta kirjoitti...

Kiitos reseptistä. Aion tehdä huomenna omenariisipuuroa henkilökohtaisen avustajani kanssa. Luulin, että riisipuuro tehdään maitoon. Kirjoitin jo maidon ostoslistaani. Onko ohje vanhassa köksänkirjassa? Kuva näyttää tutulta.

Possu Munkki kirjoitti...

Tavallinen riisipuuro tosiaan maitoon ja KERMAAN. Kai senkin veteenkin vois tehdä, mut ei varmaan ois yhtä hyvää. Toisaalta en usko,että omenapuurokaan pilalle menis,vaikka maitoonkin tekis. Luulisin?

On vanha köksänkirja. Se on muuten hyvä perusteos, jonka avulla pärjää kyllä ruuanlaitossa. Harvoin käytän edes muita keittokirjoja.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Oi kun saisi omenoita, niin puuroa tehtäisiin! Tavallinen kotiruoka on parasta, kuten tämäkin resepti osoittaa.

Susanna Maalta kirjoitti...

Eilen tehtiin omenariisipuuroa uunissa ja täysmaitoon. Herkkua tuli!

Possu Munkki kirjoitti...

:)