torstai 18. elokuuta 2016

Meni poskelleen

Possu on lomalla. Mutta ei oo kivaa. Tällä viikolla on ollu vaan kaikkee ikävää ja kaikki menny pieleen. Ilmoista lähtien! En niitä harminaiheita ala tähän kirjaamaan, joten valitan nyt näistä pienemmistä. Possu on syöny vaan karkkia ja muita epäterveellisyyksiä, ei oo pahemmin liikkunu ja tietty vaakakin näyttää ennätyslukemaa. Johtuu ehkä osittain menkkaturvotuksestakin. (Karkinsyönnillä ei oo tietenkään siihen mitään yhteyttä.) Tarkastelin tuota taulukkoa, niin aika lailla kerran kuussa näyttää isompaa lukemaa. Samasta syystä johtuen on kai ollu erityinen makeanhimo eikä oo jaksanu liikkua. Uskallan näin selitellä, koska se yks olympiaurheilijakin selitteli uintitulostaan kuukautisilla. Ilahduin siitä lukiessani, ja totesin, että ehkä kuukautisvaivat ei olekaan pelkkää "hysteeristen naisten kuvittelua", kuten joskus oon jostain lukenu. Mutta kerta olympiaurheilijakin niillä suoritustaan selittää, niin miksei sitten Possumunkki! Possulla on sillon ainakin aina ihan veto pois.

Keli on pikkuhiljaa muuttumassa syksyisemmäksi. Pimeys tulee aina vaan nopeammin. Alkaa olla myös vaikeampi löytää maljakkoon kimppu luonnonkukkia, kuin oli keskikesällä. Eilen Possu poimikin jo metsästä värikkäitä horsmanlehtiä, mustikanlehtiä ja yhden keltaisen koivunoksan. Syyslehdistä saa iloisen värikkään kimpun.

Possun rantakuvia ei oo kukaan vielä arvannut. Ilmeisesti lukijoissa ei oo ketään sieltä päin. Vielä saa arvailla. Lisävihjeenä, että paikka ei oo ainakaan idässä päin.

2 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Semmoista se on naisen elämä; turvotusta ja kiusausta...

Heitän nyt vielä tuohon arvailuun Hanko, vaikka jo kerran luovutinkin:)

Possu Munkki kirjoitti...

Ei Hankokaan. Laitoin uusimpaan postaukseen hirsipuuna arvattavaks. :)