keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kylpyläkömmähdys

Tänään... HIK...HIK...HIK..
ei pitäisi ahmia niin, että saa hikan. Sitten ei pysty edes kirjoittamaan.

Koittakaas nyt pelästyttää Possu, että hik!, hikka loppuisi, ja Possu pääsisi kertomaan, sen mitä oli ajatellut tänään kertoa.

Hikka meni ohi. Jos nyt pääsis asiaan. :)

Possu kävi tänään kylpylässä hankkimassa syksyksi 10-kortin. Sillä pääsee sekä kuntosalille, että uimaan, ja on edullinen. Possu käytti tietysti heti ensimmäisen kerran.

Niin Possu  avaimen saatuaan, vei kamat pukuhuoneen kaappiin, ja lähti kuntosalille. Sieltä palattua Possu kauhistui niin, että jos sillon olisi ollut hikka, olisi se taatusti parantunut. Possu nimittäin huomasi katsoneensa kaapin numeron avaimesta väärin ja laittaneensa tavarat väärään kaappiin!! Hassua, että avaimella oli saanut sen väärän kaapin lukkoonkin, mutta auki sitä ei enää saanut!! Siellä lukkojen takana oli nyt Possun vaatteet ja tavarat, eikä ovi aennut.(Onneksi sentään Possu oli mennyt ensin salille, eikä uimaan, muuten olisi jäänyt siihen uimapukusilleen.)

Nolona Possu lähti kassalle selittämään tilannetta. Siellä suhtauduttiin hyvin ymmärtäväisesti. Kassatyttö lähti yleisavaimen kanssa avaamaan lukossa olevaa kaappia. Otti vielä kaapin numeron ylös, että lukko pitää uusia, kerta sen noin väärällä avaimella sai lukittua. Possu vaihtoi tavaransa siihen oikeaan kaappiin, johon avainkin oli. Ja lähti huojentuneena uimaan ja rentoutumaan hieronta-altaisiin.

Tarinan opetus lienee se, että kannattaa aina katsoa tarkkaan, minne tavaransa tunkee. ;)

Kuntosali ja uinti olisi varmaan voineet vaikka vaikuttaa suotuisasti huomisaamun punnitusta silmällä pitäen, mutta kaiken sen jälkeen oli niin kauhea nälkä, että piti syödä jäätelöä ja Jaffa-keksejä, joten se siitä! ;)4 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Kylpylän vika, kun on noin risat kaapit, että avain kuin avain käy. Reipas olet, kun sekä kuntosaleilet että uit samalla kertaa. En minä vain jaksais, mutta minähän olenkin jo melkein eläkeläinen.

Possu Munkki kirjoitti...

No kylpyläuinti on pikemminkin sellaista vedessä lillumista. Rentoutusta ja vesihierontaa. Jokunen veto ulkoaltaassa.

Anonyymi kirjoitti...

Usko, toivo, rakkaus
Viha, lempi, kateus
Kirjeenvaihto, kihlaus
Silmänisku, repsahdus

Possu Munkki kirjoitti...

Anonyymihän nyt vallan romanttiseksi heittäyty! :D