tiistai 30. elokuuta 2016

En arvuuta

Tämän illan uimapaikkaa en arvuuttele teillä. Se ois liian vaikee arvata jo hirsipuuleikkinäkin. Tällä rannalla ei ole edes sitä hyppytornia. Vesi oli kylmää ja sauna kuuma. Jos välttämättä haluatte jotain arvata, niin arvatkaa vaikka veden lämpötilaa. ;)
Sieniä en kerännyt.
Kävelylenkin, saunomisen, uinnin, saunomisen ja uinnin jälkeen oli hirmuinen nälkä. Possu olisi varmaan pysähtynyt grillille, jos se olisi ollut auki. Kauppaan taas ei jaksanut poiketa. Onneksi kotoa löytyi kananmuna paistettavaksi, ruisleipää, lihapullia pakkasesta, jäätelötuutti ja vielä uuniomena-ainekset. Mahdollisesti poltetut kalorit tuli siis kaksinverroin takaisin. Kotona oli kiva vetää lämpimät sukat kohmeisiin jalkoihin ja kokkaus lämmitti myös kylmiä käsiä.

6 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

+15 astetta?

Possu Munkki kirjoitti...

Ei nyt hyvänen aika niin kylmää ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

+17 astetta? Pakastimessa on hyvä olla aina ruokaa varalla, nälkäisenä on ikävä olla.

HPöllö kirjoitti...

No kun arvuuttelin tuon 15 ja 17 välillä ja ajattelin, että 17 on jo liian lämmintä :D
Meillä on syöty tarkoituksella pakastinta tyhjäksi, että saataisiin sitä taas täyttääkin. Kohta siellä ei ole enää kuin se ikivanha "poronriekale" jäljellä.

Possu Munkki kirjoitti...

Vedessä oli 2 mittaria. Toinen näytti 16 ja toinen 17. Kumpi sitten lie oikein? ;)

Laiskiainen kirjoitti...

Sauna ja uiminen on huippu yhdistelmä. Avantoon suostun vain saunan kanssa. No tuo +17 on aika kaukana avannosta, mistä lie tullut avanto mieleen :), ehkä tästä pienestä syksyisestä koleudesta.