sunnuntai 14. elokuuta 2016

Aika täysi viikonloppu

Tänä viikonloppuna Possulla oli niin paljon ohjelmaa, että Possu on jo ihan uupunut. Valitettavasti se ei vaikuttanut vähentävästi herkutteluihin, vaan pikemminkin päinvastoin. Myöskin liikunnat jäi vähiin, sillä ohjelmassa oli pikemminkin seurustelua.

Perjantaina Possu tapasi ystäviä piknikillä. Matkalla sinne Possu poikkesi tuolla edellisen postauksen arvattavassa paikassa. Possu ei ollut koskaan ennen tullut siellä käyneeksikään. Totesi kivaksi paikaksi, jossa voisi myös joskus käydä piknikillä, tai vaikka uimassa. LISÄÄ ARVAUKSIA! ;)

Lauantaina Possulla oli koko päivän vieraita. Istuskelua, herkuttelua ym. Possu ei käynyt edes ulkona koko päivänä.

Tänään Possu tutustui taas yhteen kummituskartanoon.


Täälläkin on kuulemma puutarhassa nähty valkopukuinen nainen, mutta tällä kertaa Possu ei nähnyt sitä.Tässä rakennuksessa ei tainnut kummitella, vaikka oliki muuten pelottavan näköinen :

P.S. Possu maistoi kartanon puusta omenan ja pensaasta viinimarjoja. Ne kaikki oli kirpeitä.2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Happamia, sanoi Kettu pihlajanmarjoja. Onpa sinulla ollut kulttuuripitoinen viikonloppu, varmasti ihana! Hyvässä seurassa ja kulttuurin, vieläpä valkopukuisten neitojen ja kirpeiden puutarhatuotteiden äärellä on hyvä tankata energiaa, että jaksaa! Arkena sitten eletään onnellisilla muistoilla ja terveellisillä ruuilla. Arkena ehtii liikkuakin, ainakin kerätä silmilään syksyn merkkejä, putoavia koivun lehtiä, kypsyviä marjoja jne.

Laiskiainen kirjoitti...

Possun viikonloppu kuulostaa oikein mielenkiintoiselta ja mukavalta. Arjen herkkuja voi karsia :)