perjantai 22. heinäkuuta 2016

Sny, eikun Tny, lähetti heinäkuun paketin!

Tänään kotiin tultua postilaatikon aukaistuaan Possu hämmästyi! Postilaatikossa oli jälleen paketti Sny:ltä! Sny, tai ehkä pikemminkin Tny (Tuttu NeuleYstävä), oli lähettänyt vielä heinäkuunkin paketin! Jännityksellä Possu avasi sen. Sieltä löytyi :

Pakkasrukkaset? Niitten epäonnistuneitten sormikkaitten tilalleko?
Eikun mitäs lapussa lukikaan?

Emäntä ja Isäntä ostivat nämä reissustaan Possulle, koska huomasivat Possun tarvitsevan vinkkejä ruokailuun. Kaunis paketin sisältö olikin siis syötävää! Mutta miten näitä syödään? Keitettynä vai paistettuna, sinapin kans vai ilman???

 Sellaisenaan taitavat ainakin olla kovin sitkeitä. Toivottavasti ovat rautapitoisia, sillä Possun pitäisi saada Hb nousemaan. Possu nimittäin yritti tänään verenluovutukseen, mutta ei huolittu. Vastaanottaja otti varmuudeksi verikokeen peräti 3 kertaa ja kummankin käden sormesta, mutta eihän se siitä mihinkään noussut 117, 116 ja 118 sai lukemiksi.

Kahville kuitenkin pakottivat, ja tuputtivat vielä keksiä ja karkkiakin. Vielä eteisessäkin työnnettiin yksi ylimääräinen Marianne Possun kouraan. Että eihän se reissu sitten ihan hukkaan mennytkään! ;)

5 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Jännityksellä odotimme miten pian posti tuo paketin ja nopeastihan se tuli perille! Ystävällinen postiasiamies henkilö Shellillä teippasi paketin kiinni. Possu Munkillahan oli vaikeuksia aiemmin teipien kanssa...Nämä oli Possu Munkin nimellä varustetut käsintehdyt rukkaset uunikintaiksi, ostettiin Sovintolasta Kesälahdeltä. Miksi niissä luki Possu Munkki? No, siksi, että niissä oli niittykukkakangasta ja koska me olemme oikeasti huolissamme Possu Munkin syömisistä! Aiheesta, kun anemia vaivaa. Kannustamme nyt tekemään oikeaa kotiruokaa syömään sitä, oikeita aterioita, niin tilanne kohenee. Toivottavasti uunikintaat suojaavat käsiäsi, ettet polta sormiasi. Iloisia kokkailuhetkiä! Aamuisin voit syödä vaikka tuorepuuroa, jonka laitat illalla jääkaappiin tekeytymään...

Possu Munkki kirjoitti...

Odotin, että sieltä suunnalta olis tullut neuvo syödä mustaamakkaraa! ;) Se ehkä auttais.

Possu Munkki kirjoitti...

Se edellinen on muuten niitä harvoja valmisruokia, mitä syö mielellään. Toinen on savukala tai hernekeitto suoraan soppatykistä.

Jagulaari kirjoitti...

Täällä on "kilpailtu" lomakiloilla :) Minä oon antanut lomaa herra Vaakalle, ninkus voitte lukea. En tiiä yhtään miltä näyttää, enkä tiiä uskallanko enää mennä herraa tapaamaankaan.
Oisko huomenna treffien aika? Sitten voi ens viikolla hyvällä omalla tunnolla syödä kaikki synttärikakut, mitä on tarjolla. On nimittäin synttäreitä ja muita herkkupöytiä tarjolla koko viikoksi!

Possu Munkki kirjoitti...

Kannattaa kokeilla. Herra voi yllättää puoleen tai toiseen ;)