tiistai 19. heinäkuuta 2016

Possun normaali ruokarytmi

Lomalla Possu laihtui, koska söi ruokaa säännöllisten ruoka-aikojen mukaan. Tai, no ainakin paino tippui kilon vai peräti pari. Nyt se on tullut jo takaisin, kun alkoi työrytmi. Mikähän siinä? Possun ateriarytmi työpäivinä menee suunnilleen :

Aamulla herättyä kahvia ja leipää. Possu on yleensä aamuisin väsynyt ja hörppii kahvia ja nuokkuu tietokoneen ääressä, koska Possu on valvonut pitkään ja nukkunut liian vähän ja huonosti. Viime yönä Possu meni nukkumaan puol 3.

Töissä ensimmäiseksi kahvia, ja sen kera jotain. ehkä leipää, tai ehkä herkkuja, jos työpaikalla on. Yleensä siellä on.

Työmatkalla tai nopeasti työpäivän aikana Possu poikkeaa kaupasta ostamaan jotain. Yleensä siellä ei ole mitään kovin erikoista. Possu ostaa ehkä jonkun valmiin leivän, ehkä tomaattia ja kurkkua. Jugurttia. Suklaata tai karkkia. Niitä voi napsia siinä illan mittaan nopeasti, jos tulee nälkä.

Illalla on HURJA nälkä. Kotona leipää ja mitä kaapista löytyy. Ehkä jäätelöä ja sen sellaista. Nyt marja-aikaan saattaa olla mustikkaakin.
Hei, sitähän on nytkin. Pitääkin syödä. Saadaan sentään edes lopettaa tämä tarina terveellisesti. ;)

9 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Me ollaan ihan samiksia. Minäkin olen syönyt tänään urakalla metsämustikoita. Aamulla söin puuron kanssa ja päiväkahvilla rahkan kanssa.

Possu Munkki kirjoitti...

Ai ton muunkin syönnin suhteen?

HPöllö kirjoitti...

Pitäis saada kokki, joka huolehtii siitä, että syö säännöllisesti ja terveellisesti. Tai vaihtoehtoisesti jääkaappi, joka aukeaa vaan tiettyinä kellonaikoina, eikä suostu vastaanottamaan sisäänsä muuta kuin terveellistä ruokaa.
Lisäksi lompakko, joka ei anna rahaa eikä käyttää pankkikorttia herkkujen maksamiseen muuta kuin tietyllä summalla kuukaudessa = voit viedä tuliaisia kylään mennessä tai ostaa kotiin vierasvaraa. Huoks.

Possu Munkki kirjoitti...

Oma kokki ois hyvä idea. Terveellisen ruuan tekeminen on niin vaivalloista.

Anonyymi kirjoitti...

Olisko Possulle hyvä kokeilu leivättömyys, vähempi hiilarisuus hyväksi? Itellä toiminut :-)

Osakainen kirjoitti...

Suosittelen valmisruokia, jos mikro löytyy työpaikalta. Aamulla työpaikalla joku valmisruoka, kaupasta joku valmisruoka ja kotona jääkaappiin niitä valmisruokia.
*on se niin kiva neuvoa muita*

Possu Munkki kirjoitti...

Yäk. Valmisruuat on pahoja. Possu ei tykkää.

Susanna Maalta kirjoitti...

Tänään oon juonut kahdesti kahvia. Eilen söin tomaattia ja kurkkua. Että sen verran ollaan samiksia. Ja niitä mustikoita. Niitä oon syönyt tänäänkin.

mustakissa kirjoitti...

Mulla on just päin vastoin. Saan lomalla ne lisäkilot, koska on aikaa leipoa kaikkia herkkuja ja tietysti pitää olla kahvilla aina jotain hyvää tarjolla.
Töissä taas ei ehdi muuten mutustella kuin lounastauolla ja silloin mulla on mukana eväät, joten lisää ei voi ottaa ruokaakaan. Koska aamuherätys on aina klo. 5 teen eväät aina edellisenä iltana valmiiksi, aamulla ei kykene.
Töissä en juo ollenkaan kahvia, koska se on siellä niiiin pahaa. Teetä lipittelen sitten muutoin ja hedelmiä keräilen kassiin silloin edellisenä iltana. Niin, että lomakilot ehkä joskus tässä vielä karisee. Ja helpompaa olisi, jos ei olisi jäätelöä keksitty, eikä suklaata, eikä ....