lauantai 9. heinäkuuta 2016

Possun lomapaino

Possu on siis palannut. Jänskätti uskaltaakohan astua vaakalle. Possu ei ole punninnut koko loman aikana. Täältä onkin sillä välin häipyneet kaikki anonyymitkin. No, onhan tää viime aikoina ollut melkein kuin käsityöblogi enemmän. Eikä siltä alalta Possun sökerryksiä oo tohtinu kritisoida ees anonyymitkaan. ;) Mutta äsken just Possu astui vaakalle peläten sen räjähtävän....

yllätys!!

Paino olikin tippunut kilon!! Eikä Possu oo säännöstelly. Päinvastoin, Possu on syönyt lomalla hyvin säännöllisesti kellon mukaan RUOKAA tasaisin väliajoin. Niin. Senhän sen sanotaankin tehoavan painonhallintaan. Syödä säännöllisesti 4 tunnin välein oikeaa ruokaa. Lomalla se onnistui, mutta muistaakohan sitä jatkossa omissa oloissaan, vaan palaako taas siihen Karkkia ja jätskiä naamaan silloin kun on mieliteko-tyyliin?

5 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

wau! Hienoa! Ja kuten kirjoititkin, niin tuo pitäisi aina muistaa, että max neljän tunnin välein syödä jotain.
Itsellä hävinnyt ruokahalu jonnekin.. Ei edes herkkuja tee mieli o_O. Ja yleensä minä syön hirveästi karkkia/sipsiä/tms, mutta nyt oltiin yö mökillä ja hups. Jäi vähemmälle o_O.
Huomenna on ristiäiset ja mekkoa pelkäsin, että mahtuuko kiinni, mutta äsken sovitin ja isännän oli helpompi vetää vetoketju kiinni kuin viimeksi. Itselläkin lähtenyt ihan huomaamattomasti 1-2 kg

Susanna Maalta kirjoitti...

Onnittelut! Erikoista, että lomalla tippuu paino. Yleensä lomalla herkutellaan ja paino nousee. Hieno homma jokatapauksessa. Jatka samaan malliin!

Possu Munkki kirjoitti...

No, huomenna alkaa työt ja ehkä normaali herkuttelu- ja hölmö syöntirytmi. ja työmaalla on niitä pullantuputtajia. huolto pelaa ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Voit työssä sanoa kauniisti ja napakasti: Kiitos, EI! Olet oman itsesi Kungatar ja päätät itse mit suuhusi laitat, ei työtoverit eikä kukaan muu. Hyvää paluuta arkeen!

Osakainen kirjoitti...

Hienoa Possu! Kyllä syömällä laihtuu, kun oikein syö. Olisko ollut myös niin, että lomalla oli niin paljon kaikkea kivaa, ettei jäänyt aikaa napsimiseen.