perjantai 8. heinäkuuta 2016

Possu arvasi oikein ;)

Possu kotona taas! Postilaatikossa odotti laskuja, ja jotain hauskempaakin ; nimittäin : KIRJE SNY:ltä!Kirjekuoressa oli hieno itsetehty kortti.

Vähän heikosti näkyy koneen ruudulla, mutta kortissa luki siis :

"Onnittelut hienosti suoritetusta sny-keväästä. Olet antanut paljon iloa blogillasi ja urhoollisesti paneutunut tehtäviin. Viimeinen tehtäväsi on antaa palaute keväästä ja rohkeasti liittyä mukaan Sny-kierrokseen!
T Ruiskaunokki, sinun kujeileva Sny:si
neulemuistio.vuodatus.net"

Tässä vaiheessa Possu ällistyi, sillä Possu oli ollut ihan varma, että Sny on Sohvaemäntä! Se olikin joku Ruiskaunokki! Uteliaasti Possu meni katsomaan blogiosoitetta, ja yllättyi jälleen! Sehän oli kuin olikin tuttu blogi. Possu ei ollut tiennyt, että Sohvaemäntä on myös Ruiskaunokki. Mutta Possu totesi olleensa oikeassa arvailuissaan. Ihan heti Possu ei sitä arvannut, mutta sitten alkoi epäillä, kun jotkut ilmaisut oli aika emännän tyylisiä, ja postileimatkin täsmäsi. (vaikkei Possu tietenkään niitä mitenkään tutkinutkaan) Talvella taisi emännällä olla Lapinmatka, kun leimana oli Tornio??

Että palaute?! Kevät on ollut jännittävä, ja emäntä on ollut ahkera muistaja. Lähes joka viikko on tullut postia. Puikot ja virkkuukoukku tulivat tarpeeseen, ja myös niiden säilytyspussi! Tehtävät olivat hauskoja ja haastavia. pyöröpuikot ja niillä tehtävä pipo olivat ihan uutta Possulle. Sormikastehtävä hieman liian vaikea Possulle. Tuohityö oli kiva yllätys. Puikonpidikkeet paljastivat myös emäntää, koska Possu bongasi Pöllön saaneen samanlaiset emännältä. ;) Onkos isäntä väkertänyt niitä puhdetöinä, kuten Pöllö arveli?

Syksyn sny-kierrokselle ei taida olla vielä ilmoittautumista, joten sitä Possu ei nyt pysty suorittamaan.

Paljon kiitoksia Ruiskaunokki-Emännälle paketeista! :)11 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

Pöllö nauraa niin, että joutuu siivillä pitelemään vatsaansa :D Että onnistui Sininen sohva noin huijaamaan Possua - ja oikeastaan meitä kaikkia tai ainakin minua, sillä minusta oli myös hauska seurata noita SNY:n Possulle annettuja tehtäviä!

Kiva kun olet palannut lomalta, minä ainakin oon jo kaivannut sinua! Kurja tietysti, että lomasi on loppunut/lopuillaan. Mutta kesähän jatkuu siitä huolimatta, ja siitä voi nauttia vaikka loma olisikin loppu, älä huoli!

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paljastus ja aivan ihanan parin sinä sait. ja loistavasti suoritit tehtäviä! 10 pistettä ja papukaijan merkki.

Elokuussa alkaa ilmoittautuminen seuraavalle kierrokselle.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hyvä Possu Munkki, maailaman paras SNY:tettävä! Isäntä ei ole sorvannut puikonpidikkeitä, eikä Emäntä tehnyt korttia, mutta kädentöitä ovat molemmat. Harrastamme ostaa käsitöitä missä kaunista löydämme. Tuohityö on sekin löytö ja tarkoitettu padanpesuun. Muista sitten ilmoittautua syksyn kierrokselle! Tuota sormikastehtävää täällä tuumailen, miten voisin auttaa onnistumaan seuraavalla kerralla paremmin. Iloa kehiin!

Possu Munkki kirjoitti...

Eipä hätiä, sormikkaat voi hyvin ostaa valmiina kaupasta. Ne ei ees maksa paljon :)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ehei, nyt kyllä erehdyit! Kyllä sormikkaat täytyy tehdä itse ja käyttää ylpeydellä... Niiden tekeminen ei ole vaikeaa. Löydämme yhdessä ratkaisun asiaan.

Susanna Maalta kirjoitti...

Huikeaa! Täällä ei kyllä ollut aavistustakaan Possun parista. Mukava oli seurata tehtävien suorittamista ja hienosti Possu suoriutui kaikesta.

Possu Munkki kirjoitti...

Oikeastaan Possu käyttää kyllä enemmän lapasia. Sormikkaat on ehkä pyöräilyssä kätevämmät.

Osakainen kirjoitti...

Hienoa Possu ja Emäntä. Olitte erinomainen pari. Minäpä tiesin, että Ruiskaunokki on Emäntä ;)
Minullakin oli ihan kiva ystävä, mutta ei sitten koskaan tullut viimeistä pakettia, enkä tiedä, kuka lie ollut. En edes yrittänyt arvailla vaikka postileimat oli kovin selkeitä. Olisin halunnut tietää edes henkilöllisyyden vaikka paketti olisikin jäänyt saamatta. Saattaa olla, että jätän väliin nämä salaisuudet jatkossa.

Possu Munkki kirjoitti...

Mitähän Osakaisen parille on tapahtunut, kun sillä lailla katosi?

mustakissa kirjoitti...

Paljastuihan se sitten:) Jotenkin, Ruiskaunokin parina olleena, aavistelin, että haasteita lähettävä Sny voisi hän hyvinkin olla. Itsekin tykkäsin haasteista, ne antoivat lisää potkua touhuun. Pitäisikin itsekin joskus kokeilla haastaa pariaan ja toisekseen, ei sitten muutkaan Ruiskaunokkia heti arvaisi:)

Miten muuten lenkkipolun kukat? Joko kukkii? Tuo oli minusta niiiiin hyvä idea! Aloin jo suunnitella samaa ensi kevääksi - laitan moottoritien laidat kukkimaan;)

Possu Munkki kirjoitti...

Hassua, että kysyit, sillä tänään kävin juuri polun varret katsomassa. Ei näy kukkia. :( Ehkä Possu kylvi ne liian aikaisin, eikä ees kastellu, ja siinä oli just se kuivakausi menossa. Pitäisköhän syksyllä kätkeä vaikka tulppaanisipuleita erikoisiin paikkoihin ja katsoa kukkiiko keväällä polunlaidat? ;)