maanantai 11. heinäkuuta 2016

Muuttuuko mustikansyönnillä superpossuksi

Possu on syöny ihan älyttömästi mustikoita. Niitä on niin paljon. Possu kun on päättänyt,ettei tänä vuonna pakasta niitä ollenkaan, koska ei ne pakkasesta otettuna maistu miltään. Näin tuoreina sen sijaan ne on hyviä, ja vitamiinejakin eniten.

possu on siis käynyt aina sillon tällön vähän metsäretkellä poimimassa syöntimarjoja. Niitä on tullut syötyä sellaisenaan ja viilin kans. Tänään tuli tehtyä muffinsejakin. saa viedä työmaalle. (ja sai syödä TAIKINAA!!) Noo, on niitä tullut muutama rasia pakastettuakin vahingossa, kun niitä vain on niin paljon. Mustikat on superfoodia. Muuttuukohan superpossuksi, jos niitä syö liikaa??

6 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Ei mustikoita voi syödä liikaa. Superpossu on hyvä juttu ja varmaan tuo mustikoiden mättäminen vaikuttaa myös vaakalukemiin. Minä en edelleenkään ole nähnyt yhtään elävää mustikkaa, en metsässä en kaupassa.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hienoa, mustikat on hyvää! Me pakastamme survottuina ja nautimme talvella puuron päällä ja jogurtin kanssa.

Susanna Maalta kirjoitti...

Minä olen nähnyt tän kesän mustikoita vain kaupassa ja torilla. Kanttarelleja on sen sijaan ihan älyttömästi ja niistä tehtyä soosia olemme syöneet joka päivä. Mieheni kanssa ei voi mennä edes ovesta ulos ilman, että hän ryntää heti koivujen luo kanttarelleja bongaamaan. Sitten seuraa kiroilua, kun joku muu on löytänyt saman apajan.

Possu Munkki kirjoitti...

Meilläpäin on mustikkaa ihan joka metikössä, niin paljon kun vaan viittii poimia.

Possu Munkki kirjoitti...

Ja ne on tosi eläviä ja villejä mustikoita.

mustakissa kirjoitti...

Olen viettänyt illat mustikkapuskaassa enkä usko, että niitä voi syödä liikaa. Nyt ne ovat terveellisimmillään, parantavat hämäränäköä, estävät jopa syöpää, niin että nassuun vaan tuoreena tai pakkasesta!