keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mikähän pisti?

Kolmas postaus tänään. Tai taitaa sittenkin mennä jo huomisen, siis keskiviikon puolelle. Kello on jo yli puolenyön. Tuossa joskus tunti, pari sitten Possu oli ihan petivalmis, mutta nyt taas ei nukuta. On niin kuuma, että millä saakaan unta?

Tuli tässä mieleen yks lomamuisto. Pistävä sellainen.

Possu istuskeli järven rannalla kahvittelemassa. Hyttyset inisi korvissa. Niitä oli miljoonia. Ei se vielä mitään. Yhtäkkiä jostain lensi ötökkä, joka tähtäsi piikillään suoraan Possun kyynärtaipeeseen, ja osui suoraan suoneen! Joskus voi verikokeen ottajilla olla vaikeuksia löytää suoni, mutta tää otus osui siihen heti! Pisti kipeästi. Vähän kuin olisi tosiaan verikoetta otettu, tosin verikokeesta ei jää sellaista kipeää jälkeä. Se oli nimittäin monta päivää kipeä. Ja punainen jälki tuli. Vieläkin on pikkuinen jälki muistona, mutta ei sentään enää kipeä, eikä jälkeäkään enää näy, jos ei tiedä, mihin katsoa.

Mutta Possua ihmetyttää vieläkin, MIKÄ ötökkä se oli?? Ei ollut amppari eikä hyttynen eikä paarma. Ja se ilmesty tosiaan ihan yhtäkkiä. Lensi kuin ohjus suoraan täysosumaan. Onko kellään arvausta, mikä se ois ollu? Onko ketään muuta pistäny sellanen ötökkä suoraan suoneen?

Tämä se ei siis ollut. Eikä ötökästä varmaan olisi kuvaa saanut napattuakaan. Niin nopea se oli.

4 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Toivottavasti toivuit jo verikokeesta. Ei aavistustakaa näytteenottajasta.

Possu Munkki kirjoitti...

Joo ei siinä oo enää ku pieni jälki.

Anonyymi kirjoitti...

Laihdutuskärpänen!

Possu Munkki kirjoitti...

Semmonen sais puraistakin.