tiistai 26. heinäkuuta 2016

Laihduttaa kai se jätskiauton perässä juokseminenkin?


Laihduttaa ja kuntoilusta käy jäätelöauton perässä juokseminenkin?
-Varsinkin, jos sitä ei saa kii!!

Tänään oli melkoinen hellepäivä. No oikeastaan töissä sitä ei juurikaan huomannut, koska siellä on hyvä ilmastointi. Autossa samaten.
Kotimatkalla Possu poikkesi uimaan. Väkeä olikin aika paljon pulikoimassa. Vedessä ja rannalla oli myös sopiva olo. Tuulikin kivasti.

Kotiin tultua Possu huomasi jätskiauton muutaman tien päässä. Yhtäkkiä iski ihan valtava jätskihimo. Jäätelöautolla on kalliimpaa kuin kaupassa, mutta jos nyt kerran ostaisi, kun se nyt tänne kulmille on tullut. Possu lähti kapuamaan mäen päälle, jossa jätskiauto seisoi parkissa. Eikös mokoma kaasuttanut tiehensä just Possun nokan edestä. Jatkoi matkaansa seuraavalle pysäkille tuutaten mennessään. Possu lähti perään, kunnes kyllästyi ja totesi, ettei kannata mokoman perässä juosta. mitäs ei odottanut, niin menetti asiakkaan. Possu kääntyi takaisin, ja mietti vielä kyllä, että ehkä auton voisi pysäyttää vielä, kun se kohta tulisi samaa tietä takaisin. Mutta auto huristi taas vauhdilla ohi. Kyllä täytyy sanoa, että helpompi on ostaa jäätelönsä sellaisesta kioskista, joka pysyy paikallaan odottamassa asiakkaita eikä huristele karkuun!!

7 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Jos on noin kovasti nähnyt vaivaa jäätelön eteen, niin on sen kyllä ansainnutkin :D Näillä keleillä ainakin. Ostaa sen sitten siitä jäätelöautosta, jonka perässä on juossut tai siitä paikallaan pysyvästä jäätelökioskista.
Nyt muuten rupes tekeen mieli jäätelöä. Mutta ulkona on vieläkin melkein 25 astetta lämmintä - se ehtii sulaa ennen kuin saan sen kotiin asti, jos nyt lähden sitä hakemaan. Vitsit sun kanssas. Toisaalta, vatsa on vielä täynnä, kun vasta äsken syötiin. Ettäs mulle tän taas teit :D :D

Possu Munkki kirjoitti...

Jotain hyötyä laiskuudestakin. Possu ei yksinkertaisesti jaksanut lähtee kioskille. Se kun on niin kaukana, kuin 2 kilometrin päässä.Kun oli urakkana vielä siivota ja pyykätä ja kastella kuivuudesta kärsivät kukat ja villimarjat ;)Sen sijaan Possu lämmitti 2 karjalanpiirakkaa, joissa olikin jo viimeinen käyttöpäivä käsillä. Oli kai parempi vaihtoehto, sillä nälkäähän se mieliteko usein kielii. Jäätelön suhteen tulee tod.näk jpukkorepsahdus huomenna työpaikalla. :)

Laiskiainen kirjoitti...

Mä herkuttelin tänään pistaasijäätelöllä kun eteen pölähti jäätelökioski, en voinut vastustaa sen kutsua.

Jagulaari kirjoitti...

Siellä toinen! Onneksi luin Laiskiaisen kommentin vasta puolen yön jälkeen kun kaikki jalkaisin saavutettavat jäätelönostopaikat oli jo kiinni! Pistaasijäätelö! Kuola valuu jo ajatuksestakin! Vaikkei sitä noista meidän kaupoista saakaan, mutta jotain korvaavaa kuitenkin olis saanut.
Kello on kohta vartin yli puolen yön ja vieläkin oli yli 20 astetta lämmintä, ilma on sisällä kuin lehmän henkäys. Jaiks.

Possu Munkki kirjoitti...

Täälläki on kuuma. En oo koskaan maistanut pistaasijäätelöä muuten. Oliskohan kaahaavalla jätskiautolla ollut sellaista?

Osakainen kirjoitti...

Kuntoilu kannattaa aina! Ja minä en ole vielä ostanut yhtään jätskitötteröä mistään koko kesänä. Mutta ostan vielä ennen talvea.

Possu Munkki kirjoitti...

Vielä ehtii :)