lauantai 11. kesäkuuta 2016

Ja KIPiä myös kirpparilla

Possu vietti KIPiä vielä toisenakin päivänä!
Tänään Possu oli ulkokirppiksellä myymässä ja oli kudin mukana.

Tässä viihdykekori mukaan! ;)
Kirpparilla sukka edistyikin paremmin. Kauppa kävi heikosti, ja ihmisiä oli niukasti, mutta tuli sentään 4,40, ja pääsi eroon roinasta. (Loput Possu heivasi lahjoituksena lähimmälle kirppismyymälälle.) Possu sai rahalla Mäntysuopaa, ja jäi vielä pari euroa ylikin ;)
Nyt voiskin sitten lähteä mattopyykille. Ilmassa on pientä sateenuhkaa, mutta toisaalta tuulessa kuivuu varmaan matot hyvin.

Kirpparillakaan kudinta ei kommentoinut kuin yksi ihminen, joka tokaisi, että "ja lisää tehdään koko ajan!" KIP-kutominen lienee niin tavallista, ettei ylitä uutis- eikä ihmettelykynnystä.

Possu odottaa jännityksellä Sny:n kommentteja raporteista ;)


5 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Niinhän sitä vain KIP -päiviä pystyy viettämään kaikkialla. Sukkahan on edistynyt todella hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno toteutus, tästä on hyvä jatkaa! Mukavaa, että keksit korille käyttöä. En ole maininnut, mutta itsellesi tarpeettoman saat hyvällä omallatunnolle laittaa eteenpäin. Kirjasto on ihana paikka, myös neulomiseen ja sieltä löytyy paljon erilaisia käsityökirjoja. Seuraava tehtävä voisikin olla katsella niitä ja ehkä lainatakin? No, oikeasti seuraava tehtävä lähti matkaan tänä aamuna...t. SNY, iloisena Possumunkin reippaista suorituksista

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Työpaikallani näen usein, miltei päivittäin jonkun neulomassa aulassa. Taidat olla trendin harjalla neuleesi kanssa! Meilläkin suunnitellaan mattojen pesua, mäntysuopaneste on jo ostettu valmiiksi, mutta lupaavat sadekuuroja.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on aina käyttänyt ahkerasti kirjastoa, ahkerammin kuin neulepuikkoja. Sade tekisikin hyvää. Täällä on kuivaa kuin autiomaassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että kirjasto on tuttu ja rakas paikka, siellä on mukava neuloa, sateellakin, haaveilee SNY