tiistai 24. toukokuuta 2016

Possun villit kokeilut

Tänään Possu teki mehua.
Mehussa on mustaherukanlehtiä, ketunleipiä, koivunlehtiä sekä vielä villivihanneksia : sitruunaa ja appelsiinia. (Kyllä nekin varmaan jossain päin villinä kasvaa. Luulisin.)

Kun Possu oli siivilöinyt mehun ja lehtimössö jäi jäljelle, Possu mietti, että kai senkin vois johonkin käyttää..? Possu laittoi vähän pastaa kiehumaan, ja haki ruohosipulia (tosi villiä) pihalta. Possu paistoi ruohosipulin ja lehtimössön ja sekoitti ne sitten pastan joukkoon. Lisäksi suolaa ja pippuria ja juustoraastetta.

Ateria oli valmis!

Possu totesi, että mehu on hyvää ja virkistävää. Sopivaa hellejuomaa. Possu ei laittanut edes sokeriakaan yhtään joukkoon. Sitä on vielä kannullinen kaapissa.

Pastakin tuli syötyä, mutta siitä Possu totesi, että ehkä joku muu villivihannes, kuin koivun- ja mustaviinimarjan lehti sopii paremmin pastan joukkoon..


P.S. ja sokerivajeeseen illalla myöhemmin itsetehtyä kinuskia ;)

8 kommenttia:

HPöllö kirjoitti...

No huh - susta on tosiaan tullut ihan villi!

Possu Munkki kirjoitti...

Villisika!

HPöllö kirjoitti...

Sinä sen sanoit ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sinähän olet taitava ja villi kokki! odotan lisää infoa kokeiluistasi, ja tässä varalle puhelnnumero...09 471 977 jos maistat jotakin myrkyllistä. turvallista villiyrttien kokeilua! t. SNY

Osakainen kirjoitti...

Minä hyväksyn tuon mehun vielä, mutta tuo pasta vei hermot. En ala!

Laiskiainen kirjoitti...

Villiintynyt possu ;).

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Itsetehty kinuski... Isäntä ilmoittautuu vapaaehtoiseksi Koemaistajaksi! Emäntä toteaa, että nyt maistuisi nuo terveelliset vihreät herkut.

Possu Munkki kirjoitti...

Isäntä myöhästyi. Kinuski on jo syöty.