keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ne kevään ihanat tuoksut

Ne kevään ihanat maalaistuoksut leijuvat ilmassa taas. Ja ikkuna auki, niin tunkee lietteenhaju jo sisällekin. Toivottavasti tulee hyvä sato ;) Ens yöksi onkin luvattu hallaa. Possu mietti miten suojaisi jo hiukan kukalla olevat mansikantaimet. Kun ei muuta keksinyt, Possu viskasi peitoksi pari sanomalehteä.

Osakainen on selvästi päättänyt avittaa Possua villivihannestehtävässä ja on laittanut lunttilapuksi omaan blogiinsa kertomusta syötävistä kasveista ;) Itse asiassa ne on kaikki olleet jopa tuttujakin Possulle, ei oo vaan tullut mieleen. Ketunleipiä ja suolaheiniä on tullut lapsena maisteltua, kuusen pihkaakin on tullut kokeiltua purkkana. Possu muistaa myös hämärästi maistaneensa joskus voikukkaa, mutta se ei ollut yhtä hyvää kuin ketunleipä. Ketunleipäkö ei olisikaan välttämättä terveellistä liikaa syötynä?? niin Possu oli lukevinaan. mutta sehän on ihan ymmärrettävää, sillä ketunleipä maistuu hyvälle, toisin kuin voikukka. Voikukka lienee siis superterveellistä! ;) Possun äiti on tehnyt joskus muinoin nokkoskeittoa, mutta sekään ei ollut hyvää.
Nyt voisi varmaan omalta pihaltakin löytää jotain syötäviä rehuja. Ruohosipulia ei vissiin lasketa syötäväksi luonnonkasviksi, vaikka se ihan itsestään on Possun pihalle ilmestynytkin. Possu ei ole sitä istuttanut. Possu aikoo kyllä vielä kokeilla jotain luonnoskasveja tässä toukokuun aikana.


3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Hyvä, että minusta on iloa. Laitoin sinulle jo spostia, mutta sanonpa varmuuden vuoksi täälläkin: Tarvitisin puhelinnumerosi paketin lähetykseen. Nauriit ei mahdu kirjekuoreen.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kukkia maljakossa, mutta älä niitä maista! Ovat kaikki myrkyllisiä..Odotan jännityksellä mitä villiyrtti-luonnonkukka-herkkua kehittelet siellä luontoretkellä evääksi?Resepti olisi kiva ja valokuvat! t. SNY

Possu Munkki kirjoitti...

Osakainen, hyvä, että sanoit täällä, sillä lueskelen äärimmäisen harvoin noita sähköposteja. Ja postiin oli tullut toinenkin tärkeä kirje joltain Joel Kokoulta ;)

"Voinko luottaa sinuun ?

Rakas ystävä,

Olen Joel Kokou, haluan kertoa teille liiketoimintaa tarjouksen, joka on molemminpuolista hyötyä meille molemmille. Kuolleen asiakas minun, joka on sama sukunimi kuin sinun, kuoli Japanissa maanjäristys ja tsunami 11. maaliskuuta 2011 Ennen kuolemaansa hän oli talletus Kaksikymmentä miljoona, seitsemänsataatuhatta Yhdysvaltain dollaria pankin kanssa ja he ovat pyytäneet minua antamaan lähiomaisille. Ehdotukseni on, että annat esitettävä tähän rooliin vaatia edesmenneelle asiakkaan Estate pankin kanssa.

Ystävällisesti toistavat henkilötietosi alla:

Etunimi.............
Sukunimi Nimi: ..........
Maa Alkuperä: ........

Terveisin,
Joel Kokou
Etsitään lupaasi"

Anonyymi ; noi kukat on jo kadonneet maljakosta, mutta älä pelästy, ei Possu niitä syönyt, vaan ne jo kuihtuivat kukoistettuaan aikansa. Vanha valokuva.