torstai 5. toukokuuta 2016

Kolme käpyä

Ihana linnunlauluaamu. Possu lähti heti aamutuimaan suorittamaan Salaista Tehtävää.

Ensimmäisen kehäkukkapussin sisällön Possu ripotteli omiin kukkapenkkeihinsä.
Sitten matkaan!

Possu kaivoi vähän kuoppaa kodin läheiseen tienposkeen ja tiputti sinne muutaman siemenen. Lisää ripotteli samaan ojaan. Jatkoi matkaa ja ripotteli siemeniä tien viereen mäkeen. Jos joku kurkisti ikkunasta, käsitti varmaan väärin ja luuli Possun roskaavan luontoa. Naapurien verhot oli kuitenkin kiinni, joten ehkä he nukkuivat? Vastaan tuli puolituttu pariskunta, joka tervehti. Possu tervehti iloisena, etteivät osuneet paikalle hetkeä myöhemmin. Possu jatkoi matkaa ja tiputti vielä siemeniä yhteen rumaan kohtaan, jossa ei koskaan kasva mitään, sekä metsän poikki menevän oikopolun varteen. Yhdessä kohtaa oli kaivettu ja myllerretty jotain koneiden kanssa, joten se savimöykky ihan huusi kukkia koristeekseen. Nyt pitäisi vaan saada vähän sadetta, että lähtisivät kasvamaan. Kastelukannun kanssa Possu ei ihan viitsinyt sentään matkata.

Samalla reissulla tuli poimittua ne 3, ei vaan Possu pisti vähän paremmaksi ja keräsikin 4 käpyä!
Sitten Possu sovitteli niitä eri koreihin. Hmm. kumpi parempi? Täytyy ainakin kastella orvokit ennen viikonloppureissuun lähtöä.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis tapa käyttää käpyjä ja varmaan suojaa kukkia myös kosteudelta. TÄRKEÄ kysymys: Minkä värinen kevät-syksytakki sinulla on? Iloista viikonloppua! t. SNY

Possu Munkki kirjoitti...

Keltainen

Anonyymi kirjoitti...

Hih olet saanut juuri sellaisen Sny-muistamisen, joka oikeasti tuntuu hyvältä, hassun hauskan:) yksi Sny joka joskus sai myös iloa osakseen samoin tavoin!

Susanna Maalta kirjoitti...

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua sinulle!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppureissua! Mekin vietetään viikonloppu rentoutuen ja kyläillen.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahans, painopäivityksiä ei enää tule, mutta viikonloppuna tulee taas silmäniskuja, ja paino karkaa käsistä, ja seuraava päivitys tulee sitten kahdenkymmenen kilon kuluttua, kun otetaan ihan uusi alku.