sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Älä laihduta-päivä... öö siis viikonloppu!

Tässä on kuulemma ollut Älä laihduta-päiväkin. Possu on juhlinut sitä kunnolla. Koko viikonlopun, vaikka ei tiennyt edes koko päivästä aikaisemmin!

Huomenna vois kai sit olla Älä punnitse-päivä. ;) Ei vais. Huomenna pitää punnita, ettei anonyymi saa hepulia. Tosin taitaa sen saada punnitustuloksestakin kuitenkin.

Kevät tuoksuu. Siis lanta pellolla. Hmm.. viitsinköhän sittenkään nukkua ikkuna auki?

6 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Yritetääs muistaa huomenna mennä puntarille, ihan vain siksi, että totuus on kohdattava :)

Anonyymi kirjoitti...

Puntari? Olisiko hyvä punnita useampi asia, kuten: Lankavarannot, Puikkovarannot,muut Käsityötarvikkeet,Mieliala ja sitten ehkä jonkin arkipäivänen asia kuten oma paino? Olisiko sitten tarjolla jonkinlainen yhtälö ratkaistavaksi? Reipasta alkanutta viikkoa!t. Neuletarvikevarantojaan punnitseva SNY,ja kysyy vielä: Miten sujuu Salaisten Tehtävien suorittaminen?

Possu Munkki kirjoitti...

Aloitin siitä arkisimmasta eli painosta.
Salaisista tehtävistä on jo kaksi suoritettu ; kylvöt ja kävyt. Muita täytyy säästää, ettei lopu kesken toukokuun ;)

Osakainen kirjoitti...

Olet varmaan iloinen, kun harkitsen suklaavoiton muuttamista porkkanpussiksi. Odottelen punnitustulosta vielä ennen päätöstä. Minä en ikävä kyllä ehtinyt puntarille tänään, mutta muutenhan olen ihan kiltisti ja hiljaa joka viikko käynyt virallisessa puntaroinnissa. Taidan ruveta puntaroimaan muutakin tuon ihanan SNYsi innoittamana.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Suklaavoiton muuttaminen porkkanoiksi on meidän sohvalla puntaroituna oikein hyvä ajatus! Isäntä punnitsi Emännän tarkasti katseellaan ja totesi vahvaksi tuon vyötärön ja lankakuorman sohvapöydällä. Emäntä totesi kevyeksi Isännän ajatukset ja antaa nyt huutia hälle... No, nyt on arki ja porkkanat ja muut terveysherkut ovat kova sana, vai mitä?

Possu Munkki kirjoitti...

Possu kommentoi jo Osakaisen blogiin, mitä mieltä on suklaan vaihtamisesta porkkanoihin :(