keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Suunnitelmat petti

Tänään Possu suunnitteli siivoavansa kaappeja. Turhat roinat pois ja tarpeellinen jäljelle. Kuulostaa hienolta, vai mitä?


Mutta kun aamulla linnut lauloi niin kivasti, ja aurinko paistoi ja oli lämmin, niin Possu päättikin lähteä pyöräretkelle. Matkalla oli tosiaan niin lämmin, että tuli jo kuuma. Possulla oli ihan liikaa vaatetta. Takin alla oli kuitenkin vain t-paita, niin ei uskaltanut ihan t-paitasillaankaan olla. Possu pyöräili kylään 35 kilometrin päähän. Loppumatkasta alkoi tuulla ja oli vaihteeksi melkein kylmä. Kyläpaikassa alkoi sataa kaatamalla. Onneksi Possu ehti suojaan. Sateen loputtua Possu lähti paluumatkalle, eikä enää satanut ollenkaan. Tuuli kyllä, joten polkea sai, minkä jaksoi. illansuussa Possu tuli kotiin, eikä jaksanut enää ajatella kaappisiivouksia. Ei myöskään laittaa puikkoja suhisemaan, kuten sny ehdotti. Kumpikin sitten aikanaan. ehkä ;)

Ja vielä yksi ;) silmänisku pyörälenkin päälle, niin anonyymi tulee ihan ällikällä lyödyksi. Silmänisku ja mandariini, mitäs siitä sanot? :D HAHAA!

P.S. Löysin tänään toisen Pöllöltä saamista ja hukkaamistani lapasista. Toivoa on siis, että toinenkin löytyy :)

4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Oletpa ollut sportti, pyöräillyt noin pitkän matkan! Siivoamaan aina ehtii, sateellakin, aurinkoinen ilma tulee hyödyntää ulkoiluun.

Possu Munkki kirjoitti...

Niinpä

Jagulaari kirjoitti...

Hyvä, kun reippailet, sillä Jagulaari on nyt ihan hunningolla, kerta kaikkiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi on ällikällä lyöty. Aloin odottaa pahinta, kun pyöräretki oli pitkä ja taival tuulinen ja Possumunkki valitteli väsymystä. Olin varma, että kotiin päästyään Possumunkki iskee silmää ja herkut maistuvat. Silmänisku tuli kuin tulikin, mutta siellä olikin mandariini!