perjantai 1. huhtikuuta 2016

Sny lähetti lääkettä selkäkipuun

Eilen Possulla oli hieman selkä kipeänä. Jumpan jälkeen se paheni. Illalla Possu ei meinannut päästä kyykkyyn. Istuminen ja käveleminen ja makaaminen ja asennon vaihdot sattui selkään.  Nukkuminen sujui heikosti. Possu mietti jo, pitäisikö aamulla mennä lääkäriin. Ikinä ennen ei ole Possulla moista selkäkipua ollut. Nettiohjeitakin Possu luki, ja vähän suutahtikin, kun siellä syyksi mainittiin heti ylipaino. Kaikki Possun tuntemat selkäkipuiset on kyllä olleet aina hoikkia, jopa laihoja, joten milläs ne selitetään?! Häh?
Oli Possu aamullakin vielä kipeä. Ei päässyt vieläkään oikein kyykkyyn. Piti sitä selitellä työkaverillekin. Possu yritti tehdä mahdollisimman paljon seisomatyötä. Possu löysi myös selkää vahvistavia jumppaliikkeitä, mutta huvittavaa kyllä, ne oli kaikki just sellaisia, mitä Possu ei selän kanssa nyt olisi pystynyt tekemäänkään.
Työpäivän jälkeen Possu lähti kylpylään. Arveli sen auttavan. Uinti ja hierontalaitteet auttoivatkin, eikä Possun selkä oo enää kuin vähän vaan kipeä. Pääsee jo kyykkyynkin, ainakin melkein.

Ja kotona odotti jälleen lähetys Snyltä!! SUURET KIITOKSET! Piristi päivää. :)
Sieltä paljastui :

Possu arveli näiden olevan lääkkeitä selkäkipuun. Tokihan Sny aina tietää, mikä Possua vaivaa, ja osaa lähettää oikeat rohdot. niin Possu maistoi heti molempia.

Vaikka varmaan ne kuitenkin on taas jotain langanvärjäysaineita, jotka värjää ahneen Possun kielenkin suusta alas kulkiessaan. Täytyykin tutkia, onko Heidin sivuilla mainintaa Manteli- ja Läkerol-värjäyksestä. ;)

7 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Miksi Possu lähetit sen selkäkivun samaan aikaan tänne? Oli nimittäin mullakin selkäkin kipeä tässä yhtenä päivänä, olisko ollut keskiviikkona? Ei mikään ollut hyvin, kaikki tuntui kurjalta ja otin ja menin nukkumaan.

Onneksi sun saamat lahjukset auttoivat :)

Aurinkoista viikonloppua, minä lähden äidin kakkukahveille!

Possu Munkki kirjoitti...

Mikäs selkäepidemia nyt on ollut?

Susanna Maalta kirjoitti...

Mukava ylläri, joka takuulla tepsii vaivaan kuin vaivaan.

Red Dragon kirjoitti...

Ei taida nyt tällä kertaa ihan langanvärjäyksestä kyseisilä tuotteilla löytyä :D.
Tosin voisihan sitä mantelin kuorillakin kokeilla, koska tulisiko niistä v.ruskean sävyisiä :D.
Sipulilla tulee nätin väristä.

Voimia selkäkipuihin <3. Selän kanssa ei pidä leikkiä..

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin manteleita purtavaksesi, sillä uusia haasteita on tulossa! t. SNY

Osakainen kirjoitti...

Olen kade tästä snystäsi. Minun snyni eivät yleensäkään harrasta mitään välimuistamisia ja tämä nykyinen ei käy edes blogissa. Mutta oikeasti hyvä, että eka snysi on noin ihana.

Possu Munkki kirjoitti...

Possun sny on kyllä muistanut Possua ahkerasti mukavilla yllätyksillä.