maanantai 4. huhtikuuta 2016

Possu kotona taas

Kuten tarkkaavimmat lienee huomanneet, painopäivitys puuttuu taas. Possu oli taas reissussa. Tuli tänä iltana kotiin, joten tänä aamuna jäi vaakalle astumatta. katsotaan sitten huomenna, paljonko paino on noussut reissussa. ;)

Selkäkipu on helpottunut huomattavasti. Possu pääsee taas kyykkyyn. Hiukan varovainen Possu on vielä ollut, tosin viikonlopun autoilut ei varmaan tilannetta helpottaneet. Mutta selkäkipu on jo siirtynyt enemmänkin tuonne masun puolelle, ja jahka nää kuukauden vaikeat päivät hellittää, niin lakkaa varmaan selkäkipukin. Niin Possu uskoo.

Possu pesi tänään yhden Hilma-tädin ikkunan. (semmoisen jättikokoisen). Ja käytti tätiä jalkahoidossa. Jalkahoidon ajan Possu itse ulkoili. Muuta liikuntaa ei tänään tullut harrastettuakaan, paitsi leukojen loksuttelua syömisen muodossa. :)

2 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Pöllö onkin ihmetellyt, missä Possu oikein on ollut, kun ei ole mitään kuulunut, onko selkäkipu kaatanut Possun petiin niin ettei ole kyennyt edes tietokoneen ääreen. Mutta reissussapa tietenkin. Toivottavasti Hilma-täti oli kunnossa ja pirteänä, kun on kevätkin tulossa!

Osakainen kirjoitti...

Hienosti on ulkoilu tehonnut.