tiistai 12. huhtikuuta 2016

Liikkuminen lisää ruokahalua :/

Possu on liikkunut paljon. ja syönyt paljon. Liikkuminen lisää ruokahalua. Kauhee herkkunälkä! Joten se on aika lailla plusminusnolla. Tai pikemminkin PLUSSAA! :/

5 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Panosta proteiiniin, juo tarpeeksi vettä ja syö kuituja, hyvä siitä tulee. Herkuiksi sopii kasvikset, marjat ja hedelmät... (Meillä nautittiin juuri Aleksanterit, yrttiteen kera ja sitten omenat päälle! Emäntä oli siis käynyt Laviksessa eli liikkunut.)

Jagulaari kirjoitti...

Voi Possu-ressu :( Pitäiskö sun ruveta liikkumaan iltamyöhällä, niin että menet sitten suoraan nukkumaan, et ehdi enää ainakaan ennen nukkumaan menoa syödä? Tosin eihän sillä ole mitään väliä mihin aikaan päivästä syö.
Mutta hyvä että liikut. Kuitenkin. Syömisestä huolimatta. Minä oon sitä mieltä.

Mä lueskelin oman blogin kirjoituksia sieltä alkuajoilta, sieltä alkuaamenesta alkaen. Silloin kun tuntui, että kaikki oli helppoa ja sujui tosta vaan. Yritin etsiä sieltä vinkkejä ja ohjeita näille päiville, mutta eipä sieltä oikein apua löytynyt. Turha vaiva.
Kaikki muut muuten, jotka silloin meidän kanssa ajatuksia vaihtoi, on kai jo päässeet tavoitteeseensa? Me vaan täällä sinnitellään :D
Vai onko he vaihtaneet nimimerkkejä?

Laiskiainen kirjoitti...

Mut hienoo että liikut! Sinisen sohvan... vinkit olivat oikein hyviä!. Tsemppiä sinne oikein kovasti!

Susanna Maalta kirjoitti...

Tsempit! Hyvä, että oot rehellinen meille... ja varsinkin itsellesi.

Possu Munkki kirjoitti...

Useimmiten possu liikkuukin aika myöhään, sillä Possu on virkeimmillään iltaisin. Mutta liikunnan jälkeen tekee mieli aina jotain MAKEAA ja sokerista, ei proteiinia eikä kasviksia.