tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kesäaika alkaa!

Tänään Possu lähti heti aamusta (siis 10.30 ;)  ) kylille. Ensimmäiseksi oli rentouttava suolahuoneaika. Seuraavaksi asioille. Prisman aulassa ystävällinen poika kävi heti juttusille. Hänen huolenaan oli Possun kännykkäasiat. Kyseli mikä liittymätyyppi ja paljonko maksaa kuukaudessa. Possu sanoi, ettei muista, mutta poika ei tästä luovuttanut, vaan selvitti Possun liittymätyypin nopeasti. (Ollapa kaikissa muissakin työtehtävissä noin tarmokkaita työntekijöitä!)Poika teki Possulle tarjouksen, joka oli 7 euroa halvempi, kuin Possun liittymä, joten Possu ilmoitti, että vaihdetaan sitten. Ja silmänräpäyksessä Possu huomasi olevansa Saunalahden asiakas.
Sitten Possu ajatteli, että nyt ois mennä vaikka taas verenluovutusta kokeilemaan, jos saa parkkipaikan. Eka parkkipaikka oli täynnä, mutta toiselta tärppäsi. Se toinen paikka oli sitäpaitsi lähempänä veripalvelua kuin se, minne Possu ensimmäiseksi yritti. Possu varoitteli työntekijää, että viimeksi suonet karkasi, joten tämä kyttäsi niitä kuin haukka ja saikin kiinni. Mukaan sai rautatabletit rautavajeeseen ja karkkia makeavajaaseen ;)
Matkalla veripalveluun piippasi kännykkä. TeleFinland siellä kyseli, miksi Possu haluaa vaihtaa liittymää ja mitä he voisivat tehdä tämän estääkseen. Haa, Possu on suosittu!
Kotiin päästyä Possu haravoi pihan, ja huomasi lehtien alta kurkkivan sinivuokon.  Lisäksi Possu pesi terassin. Illalla on vielä renkaanvaihtoaika, joten kesäaika on alkanut!

Ja nyt piippasi kännykkä PAKETTIA, joten Possu lähtee postiin!!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paino on kehittynyt suotuisaan suuntaan, eli silmäniskut ovat jääneet vähemmälle!

Laiskiainen kirjoitti...

Possulla on ollut puuhakaspäivä. ;). Minunkin pitäisi mennä luovuttamaan verta nyt kun olen tervehtynyt.

Possu Munkki kirjoitti...

Odota nyt, Laiskiainen, että toivut kunnolla ensin.

J.B kirjoitti...

Ja nyt voit sitten odottaa noin kymmentä puhelinmyyntisoittoa päivässä, kiitos Saunalahden! Ja ne myyjät on ihan käsittämättömän aggressiivisia, en koskaan pääse heidän ohitseen, vaikka kuinka yritän kertoa, että olen kuunnellut saman myyntipuheen jo noin 50 kertaa! :D

Possu Munkki kirjoitti...

On noita soittoja tullut tähän astikin. Jos ei usko kohteliasta kieltoa, katkaisen puhelun ;)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Ällöttävän reipasta.... ;)

Mä en oo käynyt edes tapaamassa herra Vaakaa tällä viikolla.

Puhelinmyyjistä eroon pääsemisessä auttaa Robinson (kuukleta) ja jos ei ne vieläkään ala uskoa, niille voi sanoa, jotta mulle ei tartte soitella, voitko panna sinne vihkoos ylös ;)

Mä sain AM:N puolesta hepulin yhdestä sitkeästä yrityksestä, josta soiteltiin parhaana päivänä parin tunnin välein eikä mennyt jakeluun millään, että kiitos ei mutta ei kiitos. Liittymä kun on mun nimissä, selvitin soittajan numeron omistajan ja soitin ko. yritykseen ja annoin ystävällistä palautetta; kerroin, että nrossa on puhelinmarkkointiesto ja että ko. nroon on jo useamman kerran kerrottu, että pliiiis, älkää soitelko, kun ei kiinnosta, mutta nyt on jossain joku informaatiokatkos. Sen jälkeen asia meni perille :D

Osakainen kirjoitti...

Nyt on jokin pahasti vialla. Ei sinun pitäisi olla noin ällöttävän tarmokas ja aikaansaapa.