keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Suolahuoneella

Tänään Possu rentoutui töitten jälkeen suolahuoneella. siellä oli hyvä hengittää ja nenäkin aukeni ainakin hetkeksi. Sen jälkeen oli ihan lopen väsynyt olo. Possu olisi varmaan nukahtanut, jos olisi sänkyyn kömpinyt, mutta piti käydä vielä kaupassa. Karkkiakin lähti mukaan. (Vähän saa jo Jagulaarikin ärähtää ;) vaikka possu onkin vielä toipilas.) Nyt kotona on nenä taas tukossa, mutta uniolo edelleen, joten possu lähtee nyt suihkuun ja veikkaa menevänsä tänään ihan ennätysaikaisin nukkumaan. Jospa sitten olisi huomenna jo kunnossa ja pääsisi lempijumppaankin.

11 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Olisiko ollut eukalyptuspastilleja tai muita hengitysteitä avaavia karkkeja? Namuset eivät valitettavasti auta nuhassa...hunaja auttaa! Suloiset unet ovat nyt tarpeen!

Jagulaari kirjoitti...

No joo, NYT Possu, ansaitset kyllä kurinpalautuksen! Tuommosesta joka-päivä-karkkikauppaan -meiningistä ei tuu mitään, sillä et pääse koskaan eroon tuosta karkkihimosta, usko vaan vanhaa karkkiholistia.

Karkin- ja herkkujen syönnin lopettaminen on vähän niinkuin tupakoinnin lopettaminen: toisilta se onnistuu kertarykäsyllä ja toisille se on vaikeampaa - ja sille ei vaan voi mitään. Sen takia sellaset "olen kuukauden syömättä karkkia/herkkuja" totaalikieltäytymiset - ei sovi kaikille; se tuli todistettua. Eikä ainakaan pakotettuina :D

Mutta jos kuitenkin kokeilisit vaikka karkkipäivää? Tai ainakin sitä, että jätät karkit ostamatta? Syöt vain tarjottuja karkkeja? Jostain on aloitettava.

Nyt Possu tiukka linja jossain! Niskajouhista kiinni!

Tunnustan:
Oisin itse ostanut tänään Brunbergin suklaasuukkoja, pääsiäismaku sitrus-lime tms., sellainen keltainen paketti. Olisin sortunut, mutta onneksi oli Puolisko mukana ja hillitsi mua - irrotti väkisin laatikon ympärille kouristuneet sormeni, kun olin painananut paketin rintaani vasten ja raahasi mut väkisin pois laatikkopinon luota, kun olin saanut itkupotkuraivarin...."mähaluun mähaluun mähaluun mähaluun mähaluun mähaluun"

Possu Munkki kirjoitti...

No, et menettäny mitään. Ne pääsiäismakusuukot ei oo hyviä. kokeilin viime vuonna ;) Tavalliset mansikka- ja banaanisuukot on parempia.

Jagulaari kirjoitti...

No hyvä. Nyt voin hyvällä mielellä syödä yhden maksmakkaravoileivän teen kanssa.
Ja mennä kuorimaan PORKKANOITA, että voin tehdä smoothieta Marjaanan vinkkaaman ohjeen mukaan. Smoothiet on muuten hyviä karkin korvikkeita. Eikä niihin tarvi laittaa porkkanoita. Voi laittaa marjoja. Jogurttia (maustamatonta tai maustettua). Vähän hunajaa. Rahkaa. Hedelmiä. Melkein mitä vaan.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu ei tykkää smoothiesta.

Jagulaari kirjoitti...

Sä teet tän kyllä nyt vaikeaksi :) Täytyy ruveta lukemaan sun vanhoja päivityksiä, josko ratkaisu löytyisi sieltä...

Possu Munkki kirjoitti...

;)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kyllä Possu Munkki tykkää smoothiesta, jahka etismme hänelle sopivan reseptin! Nyt ihan jokainen haastetaan etsimään Karkki-Lakko reseptejä smoothiesta ja muista TERVEELLISISTÄ välipaloista Possu Munkille!

J.B kirjoitti...

Tämä ei nyt ole smoothie, mutta kokeile laittaa blenderiin 1 dl hera80 minttusuklaa proteiinijauhetta, pieni banaani, 2 dl rasvatonta maitoa, rkl kaakaojauhetta, tl kanelia ja kourallinen jääkuutioita ja sekoita sileäksi. Ensin se on jäätyneenä kuin jäätelöä ja sitten sulaa herkkupirtelöksi. Melko terveellistä, sisältää paljon proteiinia ja aivan taatusti tyydyttää herkkuhimon!

Possu Munkki kirjoitti...

Mikä on blenderi? Possulla ei oo sellasta.

J.B kirjoitti...

No tehosekoittimeen tai tee sauvasekoittimella tai ehkä tuon jollain puunuijallakin saisi aikaan. :)