tiistai 1. maaliskuuta 2016

Snyn paketti tuli!

Jee, tänään löytyi postilaatikosta paketti! Ei Possu mitenkään aikonut nuuskia lähettäjää, pistipä vaan merkille, ettei ollut postimerkeissä leimoja. Arvelinkin niin, että postiljooni on vaiennettu. Snyn selvittäminen ennen aikojaan oli säännöissä kielletty, mutta toteanpa vain, että vastapuoli tuntuu olevan niin ovela, ettei selvittäminen edes onnistuisi.

Jännittyneenä Possu avasi paketin. Sieltä löytyi monta pienempää pussia. Paljon avattavaa siis. paketista löytyi :

Vesivärit, paperia, Ystäväni-kirja, kohokuvioita pääsiäisaskarteluun sekä jotain jännittäviä jauhepusseja. Sellaisia pusseja Possu ei ole ikinä ennen nähnyt. Possu kokeili yhtä. Sekoitti yhden jauhepussin sisällön lasilliseen vettä ja kurkusta alas. Oli niin kirpeää, että nousi sekä korvat etä saparo pystyyn... Nolla kaloria, luki takana, joten Possun linjoja on ainakin ajateltu ;) Tosin siinä puhuttiin myös jotain sokerin lisäämisestä, mutta sittenhän niitä kaloreita tulee. Kerros, Sny, jännittävien jauhepussien salaisuus?

Vaikka arvailu olisi kuinka kiellettyä, ei Possu malta olla silti vähän miettimättä Sny:tä. Ilmiselvästi taiteilijatyyppi lähetyksestä päätellen.

Mukana oli myös kirje. Siinä luki : "Yritän kartoittaa, minkälaisista väreistä, pinnoista, tunnelmista pidät. Mikä kuvaa sinua parhaiten?Yllätysten kevät luvassa." Kirjeen toiselle puolelle sny oli piirtänyt kuvan omasta kädestään.

Mitäpä tähän vastaisi? Possu tykkää aika monistakin väreistä. Lempivärit on vihreä ja keltainen. Sellainen metsänvihreä, kuin kuusi tai sammal, tai hennonvihreä, kuin kevän ensimmäiset koivunlehdet. Ja auringonkeltainen, kuin auringonkukka, tai voikukka. Kevään ensimmäinen leskenlehtikin loistaa uskomattoman keltaisena harmaan maan keskellä. Jos se ei olisi kevään ensimmäinen, ei sitä enää huomaisikaan muitten kesäkukkien joukosta. Sininen on myös kiva väri. Sininen kuin kesäinen järvi. Tai sininen poutataivas. Oranssi on kans kiva väri. Vaikka sitä ei kauheasti löydy luonnosta. No, kehäkukista. Ja nekin pitää istuttaa. Punaista myös sopivassa määrin. Kirkkaanpunaista, ei mitään pinkkiä, vaikka se onkin Possun väri, -tai ehkä juuri siksi.
Mustasta eikä mustavalkoisesta Possu ei kauheasti tykkää. Kiva on myös sateenkaaren väri. Jos lankoja mietit, niin Possun suosikkeja on sellaiset väriä vaihtavat, täynnä yllätyksiä olevat langat. Yksivärisen neulominen vaatii jo sellaista asennetta, jota Possulta ei oikein löydy.

Pintoja en oo koskaan ees miettinyt. Sileä pinta tietysti. Ei piikkejä. Sellainen, mitä on hyvä silittää, kuten pehmoinen nallen turkki.

Mikähän sitten Possua kuvaisi parhaiten? Hyvä ruokahalu ;) Äkilliset päähänpistot, Possu ei tykkää suunnitella, Possu toteuttaa yleensä asiat hetken mielijohteeasta. Korkean paikan kammo. Pelko linkoavia pesukoneita kohtaan. Luonnossa viihtyminen. Ne on Possua. ;)

Selvensikö yhtään?

KIITOKSET PAKETISTA! <3

12 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Voi minkä paketin sait! Kaikenlaista kivaa - ja minäpä tiedänkin, mitä noilla pusseilla voi tehdä, lällällää *näyttää kieltä* En oo kyllä koskaan itse kokeillut, kun en tiedä mistä niitä oikein saa, mutta "olen kuullut kylillä kerrottavan" :D :D

Äläkä sinä kurki niitä postileimoja, senkin utelias Possu. Siinä voi kärsä kärähtää :)

Red Dragon kirjoitti...

aivan ihana ensimmäinen muistaminen pariltasi.

Kool-aid värijauhepusseilla voit värjätä lankoja:

http://ilunduuni.vuodatus.net/sivut/ilun-pieni-koolausopas-1

http://www.curec.net/index.php?option=com_content&view=article&id=242%3Alangan-vaerjaeys-kool-aideilla&catid=67%3Aideavakka-22010&Itemid=16

Osakainen kirjoitti...

Hienoa Possu. Voi kait sitä juodakin, tuota pussijuttua. Minullakin taitaa olla joku jemmassa. Pitää kaivaa esiin ja kokeilla, josko saisin jotain aikaiseksi. En siis ole kokeillut vaikka kovasti aina suunnittelen. Sekin on hienoa, että tästä yhdestä postauksesta sain tietää sinusta enemmän kuin olen saanut selville kaikkien näiden vuosien aikana.

Saa kait sitä parin luonnetta sun muuta arvailla ihan rauhassa, kunhan ei rupea tekemään salapoliisityötä kovin tosissaan. Minulla on kerran ollut sellainen pari, joka heti tiesi kuka olen, vaikka yritin pitää itseni salassa. Minulle tuli siitä paha stressi, pakettien kasaaminen oli tosi vaikeaa, kun tuntui, etten ikinä kykene täyttämään toiveita. Ja kaikki vain sen takia, että hän tiesi minut. Mutta ei kait kukaan muu olekaan tällainen stressaaja kuin minä.

Osakainen kirjoitti...

Red Dragon olikin kiltisti kertonut tuon pussijutun...

Susanna Maalta kirjoitti...

Mahtava paketti ja mikä parasta: ei yhtään kaloria!

Anonyymi kirjoitti...

Piirrätkö kätesi sen käteni päälle, noin kokovertailuksi ja kuvaa, kiitos! Tekisitkö taidetta niillä vesiväreillä, jotta nän tarkemmin minkäsuuntaista värimaailmaa etsin. Mehujauheet on todellakin ajateltu värileikkeihin langan kanssa, saat mieleisiäsi yhdistelmiä, toivottavasti!Lisää salaisuuksia luvassa, myöhemmin...ja tehtävää t. SNY

Possu Munkki kirjoitti...

Vai tehtäviä. Ei kai lankojen värjäystä sentään, se voisi olla jo liian vaikeaa. Täytyy piirtää käsi. Siitä on kokemusta. Joskus pikkumuksuna on tullut piirreltyä oma käsi lapsuusmuisto-kirjaan ;) Myöskin Ystävä-kirja oli lapsena. Vesivärimaalaustakin on tullut harrastettua viimeksi joskus palopostin kokoisena, mutta yritän selviytyä siitäkin ;)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Oi, Possu Munkkia selvästi vihitään Salaisiin Neulerituaaleihin, kun langan värjäyksellä aloitetaan. Mielenkiinnolla odotamme tuloksia. Kauniita kevätpäiviä ja auringon paistetta!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu ehti syödä vasta yhden värjäysainepussin. Ilmankos yöllä maha nipisteli ;) Jatkossa kannattaa kirjoittaa varmuudenvuoksi varoitus "ei syötävää" kaikkiin sen näköisiin, joita voisi luulla karamelleiksi, kuten vaikka nappeihin. Possu syö muuten kaiken, minkä näkee.

mustakissa kirjoitti...

Possu hei, kyllä niitä jauheita voi juodakin, Amerikassa juodaan...
Mutta niillä värjääminen on ihan tautisen helppoa, käy kurkkaamassa RedDragonin linkittämiltä sivuilta. Kerran olen kokeillut kun sain tuollaisia jauheita ja se oli todella helppoa ja kivaa. Kattilassa taitaa olla helpompaa kuin mikrossa. Ei tule edes sotkua ja kattilakin jää ihan puhtaaksi.

Uteliaisuus se kissankin tappoi, sanoo vanha kansa....

Mukavia värjärin päiviä, älä jätä kokeilematta!

Possu Munkki kirjoitti...

Täytyy käydä kurkkaamassa. just nyt ei vaan oo mitään värjäystä vaativia lankoja.

sadelikka kirjoitti...

Kiva alkupaketti. Ainakin väriä löytyy. Saahan sitä aina arvailla kuka pari on, niin mäkin teen. Koskaan oo kyl arvannu. :)