torstai 17. maaliskuuta 2016

Sny:ltä tuli paketti

Sny puhui pääsiäiskortista, mutta tulikin paketti. Siinäkin huijasi, kun väitti sen tulevan vasta huomenna ;) Tänään ennen jumppaan lähtöä, kännykkä piippasi viestiä. Viestissä ilmoitettiin paketin tulosta. Possu päätti hakea paketin jumppareissulla. Ja sen verran malttamaton Possu oli, että repi paketin auki jo postin pihassa. Tarkempi tarkastelu jäi kyllä sitten kotiin.

Paketista löytyi :

Monenlaista kivaa :)


Lankaa ja puikot. Nuo puikot tuli erityisen tarpeeseen. itse asiassa Possu vähän vihjailikin semmoisia tarttevansa, sillä..

Possun vanhat puikot näyttää tältä ;D Possu ei voi käsittää miten ne sillä lailla on päässeet vääntymään. Ootteko ikinä kuulleet, että jonkun puikoille ois käynyt noin? Possu on ehkä saattanut väärinkäyttää niitä vaikka jonkun tiirikoimiseen tms. Kakun kypsyyden mittaamiseen myös, mutta ei Possu sentään usko, että Possunkaan kakut sentään niin kovia ois, että puikotkin vääntyis. Todennäköistä kuitenkin, että Possu on käyttänyt niitä etupäässä ihan muuhun kuin neulomiseen. Mutta nyt kun Possu sai ihkauudet, hienot puikot, niin Possu pitelee niitä, kuin kukkaa kämmenellä.

Sitten paketista löytyi tällaisia kaikkia hienoja nauhoja. Mutta nyt Possu kysyy ensin, ennen kuin syö nauhat, että mitä niistä vois tehdä?? Possulla ei ole kokemusta nauhoista.

Löytyipä vielä ihana, pääsiäisenvärinen pyyheliinakin.

SUURET KIITOKSET SNYLLE PAKETISTA!!!

Illan kuluessa vielä Possu innostui kokeilemaan niitä mehuja noihin valkoisiin lankoihin. Ohjeena käytin sitä Red Dragon antamaa ensimmäistä linkkiä.

Tää kuva nyt vähän valehtelee. Tuo reunimmainen lankaväri ei oo ihan noin tummaa, kuin tuossa kuvassa näyttää. Ja pienen kerän jätin ihan valkoiseksikin. Käteeni sen sijaan sain yhden tumman läikän, joka ei lähde pois. :)


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, hienoa. Muut ne värjäävät pääsiäsmunia, mutta sinä teet kuten Neuloja tekee, värjäät lankaa! Nyt iloista nauha-askartelua tai koristelua kotiin. Pyyhe sopii keittiöön käsipyyhkeeksi ja on käyttövalmis eli pesty puhtaaksi. Voit ripustaa sen esim. oven tai uunin kahvaan. Hyvää pääsiäistä! t. SNY ja muuten huhtikuu sisältää ihan toisenlaisia puuhia...

Red Dragon kirjoitti...

Aivan ihana paketti ja upean värisiä lankoja tullut!

Possu Munkki kirjoitti...

Ai, oliko ne tarkoitettukin pääsiäismunien värjäykseen?
Jännä nähdä, mitä huhtikuu tuo tullessaan.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Isäntä hymyilee hiljaa, kun katsoo puikkojasi, tuttu juttu tuo käyttötavat... shh... Emännän ensimmäiset puikot olivat ihan mutkalla, kun pienen kädet puristivat lujaa, etteivät silmukat olisi pudonneet! Rohkeasti olet toteuttanut uutta, värjännyt lankaa kuin vanha tekijä. Mitä aioit langasta tehdä?

Susanna Maalta kirjoitti...

Upea ylläri! Oletkin saanut oikein kaksi maaliskuun pakettia. Sullahan on ihan huippu SNY.

Possu Munkki kirjoitti...

Joo, hämmästyin, ja luulin jo huhtikuun paketiksi.