perjantai 11. maaliskuuta 2016

Possu ei luovuttanut

Tänään Possu ajatteli käydä verenluovutuksessa. Otettiin verikoe. Possu oli luovutuskunnossa, Hb 135. Mutta kävikin niin, että Possun suonet ei halunneetkaan luovuttaa. Ensin yritettiin oikeasta kädestä. Sairaanhoitaja oli jo ehtinyt pistää käsivarteen, mutta suoni karkasikin alta pois. Siirryttiin toiselle paikalle ja pistelemään vasempaan käteen. Sama juttu! Vasemmallakin puolella suoni karkasi. Possun suonet ei nyt olleet yhteistyökykyisiä.
"Tällaista ei ole sattunut minulle vielä koskaan," sairaanhoitaja totesi pahoitellen. Eipä ollut sattunut kyllä Possullekaan, mutta Possu nousi sitten ylös ja meni kahville molemmat kädet paketoituina :D
Anonyymeille kerrottakoon, että tarjolla oli sämpylöitä, munkkeja, Domino-keksejä ja Marianne-karkkeja, joten eihän reissu ollenkaan hukkaan mennyt. ;) ;)
Samalla tuli käytyä torilla, josta Possu osti kalaa ja tulppaanikimpun. Kimpusta olisi voinut ottaa kuvan, jos kamerassa olisi ollut akkua. Ja nyt pyörtyy Osakainen, kun kerron, että kameraa akku on ollut jo maanantaista asti tyhjänä, kun Possu ei ole muistanut sitä ladata. Nyt akku on töpselin päässä ;)


Nyt Possu sai kameran ladattua, joten tässä tulppaanit :

Tuokoon ne iloa jokaiselle lukijalle!

2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hyvää viikonloppua, ihanat tulppaanit!

Possu Munkki kirjoitti...

Kiitos samoin!