torstai 10. maaliskuuta 2016

Kurjuuspäivä

Tästä tulee huono päivä.

Koska Possu on tänään väsynyt, pahalla päällä, maha ja selkä kipeä (niitä naisten juttuja), paino koholla, sääkin näyttää kurjalta ja vielä kissakin juoksi tien yli, se oli kyllä ehkä pikemminkin harmaa kuin musta kissa, mutta ikävä värihän se harmaakin on, niin Possu ajatteli kasata sitten muutkin harmit tälle päivälle.  Siinähän ne menee samalla harmistuksella.

Possu viettää tänään kurjuuspäivää!

Kurjuuspäivän voi aloittaa harmittelemalla sitä, että kello on jo 11, eikä oo saanu aikaseksi mitään muuta, kuin litkittyä aamukahvit ja vetelehdittyä koneen äärellä. Sitten voi laittaa vaikka pyykkikoneen päälle. Tylsää! Ei niinkään se pesu. Senhän hoitaa kone, mutta pyykkien kuivumaan ripustaminen on tosi kuivaa. Seuraavaksi voisi hoitaa sellaisen tylsän työn, kuin ikkunoiden pesun. Possu kävi just hakemassa pesuainetta, ja muistaa nyt että ostokset on edelleen kassissa, ja harmittelee, että notkahti taas tähän vetelehtimään, eikä ole jo pesemässä ikkunoita!

Vielä tylsempää olisi kaappisiivous, mutta luultavammin ikkunanpesu vie tältä päivältä kaiken ajan ja energian, ja täytyyhän jotain jättää toistenkin kurjuuspäivien varalle.


**

Ikkunat ja verhot pesty. Olo alkaa olla jo itsetyytyväisempi, kun on saanut niin paljon aikaseksi. Ja huoneissa puhtaanraikas ilma. Possu on nyt päiväkahvilla ja yrittää kerätä voimia vielä verhojen silittämiseen ja paikalleen ripustamiseenkin.

Se on sitten pääsiäinenkin kohta. Possu osti pussin Virvon-patukoita virpojia varten. Nyt veikkaus : Kuka uskoo, että Possu pystyy pitämään pussin avaamattomana virpomissunnuntaihin asti?? ;)
9 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Aika tyhjentävä. Edes minä, ärsyttävyyteen asti positiivinen, en oikein keksi mitään positiivista, ainakaan näin äkkiseltään. Täytyy vähän aikaan miettiä.

Voisko ajatella niin, että kun nyt oikein kurjistelet, OIKEIN perusteellisesti, niin huomenna näyttää jo kirkkaamalta? Huomiseksi keksit jotain kivaa tekemistä?

Kyllä se siitä.
Meillä on tänään edessä seikkailu uuteen matkahuoltoon. Jee!

Osakainen kirjoitti...

Ei mene läpi. Minä, jos kuka, tiedän, miten nautinnollista kurjuudessa rypeminen on eli olet nautiskellut koko päivän.
Virvon-patukat pysyy tallessa tottakai. Ostat porkkanoita ja jyrsit niitä.

Possu Munkki kirjoitti...

Ei Possu oo mikään pupu! Porkkanat on pahoja.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Suosittelemme Possu Munkille yrtti- tai hunajaporkkanoita, tulee kaunis iho ja kirkkaat silmät! Olet ollut erityisen ahkera kodin töissä, vau. Tietysti pidät pussin kiinni, se on Virpojille! Vai kuljetko oksan kanssa Noidaksi pukeutuneena naapureissa virpomassa?

Susanna Maalta kirjoitti...

Tietysti pussi aukeaa vasta, kun virpojat on ovella, eikös niin? Ihailtavaa ahkeruutta ikkunoiden pesu ja vielä verhotkin. Hatunnosto!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Hih, Possu Noita-akkana :D
Mä luotan kanssa siihen, että pussi pysyy kiinni siihen asti, kunnes virpojat tulee ovelle. Et voi pettää meitä ;)

Mutta porkkanat on hyviä, eikä tarvi olla pupu syödäkseen porkkanoita, possutkin syö niitä. Mummon possut ainakin söi porkkanoita. Muistaakseni...

Possu Munkki kirjoitti...

Mää en kuule, kun mulla on porkkanat korvissa! ;P

Anonyymi kirjoitti...

Silmänisku vain, ja virpojat jäävät ilman Virvon-patukoita... Mutta saahan niitä kaupasta lisää... ja lisää...

Anonyymi kirjoitti...

En usko :D