lauantai 12. maaliskuuta 2016

Karkkia mahan täydeltä

Tänään Possu heräsi pikkuisen nuhaisena ja kurkku aavistuksen verran kipeänä. Niin Possu on ottanut tänään rauhallisesti. Kävi silti vähän ulkoilemassa. Vastaan tuli kyltti "herkkubuffet tänään." Utelias Possu meni tietysti katsomaan. Hieraisi pian silmiään, kuin olisi saapunut Aladdinin taikaluolaan. Perillä oli pöytä täynnä kippoja, jotka olivat täynnä erilaisia sipsejä, popcorneja sekä KARKKEJA. Kaikkea sai kerätä kippoon ja syödä niin paljon, kuin jaksoi. Possu keräsi toiseen kippoon makeaa ja toiseen suolaista ja alkoi herkutella. Uskomatonta, että herkkupöydän ääressä ei ollut edes ketään muita.

"Mistäs moinen tarjoilu?" Possu kysyi suu täynnä karkkia.
Tarkoitus oli mainostaa juhliin tilattavaa karkkibuffettia. Loistava mainos! Harmi vaan, että se oli tavoittanut vähän heikosti ihmisiä. Olivat jo pian pakkaamassa herkkuja pois, eikä kovin moni ollut eksynyt paikalle. Senpä vuoksi Possu sai vielä 2 isoa pussillista kotiinviemiseksi!

Ihan uskomatonta. Tämän voisi luulla olevan ihan vaan pelkkää kaunista unta, - jos ei olisi jo ähky ja maha kipeänä kaikesta siitä karkinsyönnistä! ;)5 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Makealta näyttää. Juo nyt useampi lasi vettä, että toivut ilman painajaisunia, Eikös näistä tule jo sokerihumala? Me käytiin puolukka- ja omenapiirakka teellä Isännän kanssa viikonlopun kunniaksi. Herkuttelussa olisi hyvä pysyä julkisessa syömisessä ja sitähän tämä karkkipuffet taisi olla.... Nyt vettä!

Possu Munkki kirjoitti...

En tiedä humalasta, mutta ainakin oli yöllä huono olo ja vaikea nukahtaa ;) Se ahneen loppu..

Susanna Maalta kirjoitti...

No huh huh! Eipä käy kateeksi. Minä juon tässä samalla Lattea ja söin pyhäpäivän kunniaksi yhden pikkiriikkisen pullan.

Laiskiainen kirjoitti...

Toivottavasti lenssu on pysynyt aisoissa. Itselläni on ollut oikein vuosikymmenen lentsu, en soisi kenenkään muun saavan tällaista lenssua.

Possu Munkki kirjoitti...

Pikkuisen nuhaa on possulla. ei onneksi samanlaista lenssuhirmua kuin Laiskiaisella. Ja toivotaan, että lenssuhirviö jättää pian Laiskiaisenkin rauhaan.