torstai 17. maaliskuuta 2016

Autohuollossa

Tää vapaapäivä kului autohuollossa ja kaupungilla. Possu jätti auton huoltoon ja lähti itse käveleskelemään kaupungille. 1,5 tuntia oli huollon määrä kestää, mutta Possu sai istuskella vielä toiset 1,5 tuntia huollon puolella odottelemassa. Jo siitä saattoi aavistaa, että oli tulossa mojova lasku!

Mutta syömiset Possulla on ollu tänään jopa suht terveelliset. Aamulla Possu joi kahvia ja pari juustoruisleipää, päivällä ennen huoltoon lähtöä savulohipatonkia ja maitoa, huollossa tietty kahvia ja keksejä ja kotiin tultua peräti itsetekemäänsä broilersalaattia (eli jäävuorisalaattia, kurkkua, broileripaloja, juustoa) ja vichyvettä.

Ja kaipa Possu on jo tervehtynytkin, kerta jaksoi kaupungillakin kävellä. Tuli siitä useampia kilometrejä. Jumppaakaan ei ehdi enää perua, joten sinnekin pitää raahautua. Possu on miettinyt, että tää lentsu mahtaa olla kyllä osittain ainakin ihan pelkkää allergiaa. Lienee nyt ilmassa runsaasti katu-ja ties mitä muuta pölyä.

Tänään Possu ei siis ostanut karkkia, vaikka kaupoilla kävikin!! (Eikä tuon huoltolaskun jälkeen taida vähään aikaan ostella paljon muutakaan..)

2 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Hienoa, ettet ostanut karkkia.

Mutta tuo autohuolto harmittaa kyllä; tiedän miten ne osaa rokottaa ja jos vaan yhtään on yllättäviä juttuja, niin... voi kurjuus. Ihan tuolla tavalla, en kyllä nyt tarkoittanut sitä herkkujen syömistä sulta lopettaa, mutta käyhän se nyt sitten noinkin ;)

Tsemppiä huomiselle: herkkupäivä huomenna tai lauantaina, sen mukaan mitä ohjelmaa on viikonlopulle sovittuna.

Possu Munkki kirjoitti...

Noo, tiesin varautua, ja varasin huollon heti tilipäivän jälkeen, kun on vielä rahaa. Ihan noin suurta summaa en välttämättä silti odottanut.