maanantai 15. helmikuuta 2016

Väsyttää

Tänään Possu on ollut koko päivän ihan väsynyt. Töistä oli pakko pujahtaa välillä kauppaan hakemaan yksi suklaapatukka piristykseksi. Niin, makeakoukussa ollaan taas!

Töistä tultua ei jaksanut ulkoilla enempää, kuin käydä heittämässä yksi kirje postilaatikkoon.  Ulkona oli viilentynyt. Ties vaikka tulisi ihan pakkasta. Vaikka rengas kuun ympärillä taisi tietää lumisadetta Hilma-tädin mukaan. Kirkas puolikuu siellä kumotti. Tulihan siitä laatikolla käynniltä ehkä 100 metriä kävelyä, mutta ehkä aamullisen siivouksen voi laskea liikunnaksi.

Kohta saa alkaa odottaa sitä Sny-paria. Vähän jo jänskättää. Onhan se kiva saada paketteja, mutta toisaalta Possu näkee jo kauhukuvitelmissaan itsensä ravaamassa kauppakeskuksesta toiseen etsimässä jotain parin toivomia erikoislankoja, mitä ei löydy mistään.

Ja mitä käsitöihin tulee, Possu on yhden asian possu. Nyt, kun Possu  tietää, miten sukat tehdään, Possu ei enää muista, miten lapaset tehtiin. Kun yhden oppii, niin toisen unohtaa.


4 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Kaunis metsäpolku. Tsemppiä makeasta irrottautumiseen, se on vaikeeta...

Helinä kirjoitti...

Ihana kuva, tsemppiä Possulle!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ihana valo kuvassa. Kevätaurinko paistoi tänään ja talitintti sirkutti työmatkalla. Olisko siinä tunnelma mikä auttaisi väsymykseen? Älä murehdi etukäteen SNY-kierrosta, hyvin se menee. Lankoja voi ostaa myös nettikaupasta tai vierailla jossakin erikoisliikkeessä ja hankkia useamman paketin tarpeet kerralla. Varmaan SNY-kierros auttaa myös tumpun tekoon? Olisko nyt niin, että olet ottanut turhia suorituspaineita... Saat varmasti tosi mukavan parin, joten suunnittele hauskoja juttuja valmiiksi, sellaisia joista itsekin ilahtuisit!

Possu Munkki kirjoitti...

Odotellaan, odotellaan. Se mistä Possu ilahtuisi, voi olla kaukana siitä, mistä pari ilahtuu.