perjantai 12. helmikuuta 2016

Talvi yllätti

Tänä aamuna piti hieraista silmiä hämmästyksestä, sillä maa oli VALKOINEN!

Ja puut myös. Ja paksu lumikerros auton päällä. Minne oli kadonneet kaikki eilisen päivän kuralätäköt?
Possu meinasi ihan myöhästyä töistä, kun ei ollut ottanut huomioon auton lumenaltakaivamis- ja ikkunoiden raaputus aikaa. Plus paha loska tiellä. Keli oli karsea, mutta oli taas Kaunista, niin kaunista.

Uudenvuodenlupauksista Possu on nyt toteuttanut sukantekemisen. Jopa kahteenkin kertaan! Tänä viikonloppuna Possu päätti toteuttaa sitä sosiaalisuutta. Possu päätti kutsua vieraita ystävänpäivänä. Kolmelle Possu lähetti tekstiviestin. Ensimmäinen ei vastannut mitään ystävänpäiväkyläkutsuun. Toisella oli muuta menoa, mutta kolmannelle sopi tulla kylään ystävänpäivänä. Possu ajatteli tarjota lihamureketta, perunamuussia ja salaattia sekä kakkukahvit. Possu teki tänään 2 kakkua. Toisesta tuli kokonaan omituisen näköinen, joten Possu pakasti sen synttärikakkupohjaksi. Toinen onnistui melkein kokonaan, joten Possu jakoi sen kahtia. Sen onnistuneemman puolen Possu kääri sellofaaniin ja vie huomenna tuliaisiksi
sillä huomenna Possu on kutsuttu kahvittelemaan. Oikeastaan tuollainen puolikas kakku on ihan riittävä tuliainen. Ei tarvitse vastaanottajankaan syödä itseään ähkyyn. Toisen puoliskon Possu aikoo murustella ja peittää trooppisen hedelmäsäilykkeen ja vaniljavaahdon kera. Siitä saa hyvän jälkiruuan kahvin kanssa ystävänpäiväpäivälliselle.

Kuten huomaatte Possu on noudattanut Emännän ja Isännän ohjetta ja jättänyt painontarkkailun taka-alalle. Ja se sosiaalisuusannos tulee sitten tänä viikonloppuna vähäksi aikaa täyteen.


3 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Hienoa Possu! Sä olet ollut kaiken kaikkian reipas, monessa asiassa! Taputus olkapäälle ja monta peukkua!

Mä olen tehnyt lupauksia ihan vain itselleni, en ole niistä kenellekään puhunut, niistä on muistilappu tässä mun koneen työpöydällä. Mikään ei ole oikein pitänyt :( Kaikki on mennyt nurin kurin. Mutta joka aamu yritän uudelleen.
Huomenna taas :D

Hyvää viikonloppua ja Hyvää Ystävänpäivää!

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Hienoa, arvokasta ja kaunista viedä itseleivottu kakkunen tuliaisena! Siniseltäsohvalta tiedustellaan: Milloin Possu Munkki ehtii kylään? (Isäntä arvostaa hillolla kuorrutettuja leivonnaisia) ;D Emäntä lupaa kiehauttaa hyvät pannukahvit! Hyvää ystävänpäivää!

Possu Munkki kirjoitti...

;) Samoin kiitos Hyvää Ystävänpäivää Sohvalle ja Jagulaarille ja kaikille <3