torstai 18. helmikuuta 2016

Täh?

Ja nyt tää on palautettu!

Tänään tapahtui jotain tosi merkillistä. Kun Possu kotiin tultua yritti kirjautua blogiinsa, kysyttiin puhelinnumeroa ja ilmoitettiin tätä epäiltävän huijaus- ja tietojenkalastelusivustoksi. Kysyttiin puhelinnumeroa. Possu antoi. Ja sen jälkeen blogi hävisi bittiavaruuteen.
Sähköpostiin oli tullut ilmoitus :

"Hei Blogisi osoitteessa http://laiskapossumunkki.blogspot.com/ on tarkistettu, ja sen on todettu rikkovan seuraavaa Käyttöehtojemme kohtaa: PHISHING. Olemme näiden ehtojen mukaisesti poistaneet blogin, eikä blogin URL-osoite ole enää käytettävissä. Voit lukea lisätietoja seuraavista osoitteista: Käyttöehdot: https://www.blogger.com/go/terms Blogger-sisältökäytäntö: https://blogger.com/go/contentpolicy -Blogger-tiimi "

Possu ehti jo ottaa vanhan vuodatuksen blogin uudelleen käyttöön. Ehti jo parille tyypille ilmoittaakin uudenvanhan osoitteen, kokeili sitten tätä vielä kerran, ja yhtäkkiä blogi taas toimiikin!?

Possu ei tajua emnää mistään mitään!????

Uusin sähköposti :

 "Hei Olemme vastaanottaneet blogiasi http://laiskapossumunkki.blogspot.com/ koskevan oikaisupyynnön. Tutkittuamme blogiasi totesimme, että automaattinen järjestelmämme oli virheellisesti merkinnyt sen käyttöehtojen vastaiseksi. Nyt olemme palauttaneet blogisi."

:D

Possu ei tiedä, mitä tapahtui, mutta Possu epäilee, että se"automaattinen järjestelmä" on lukenut Possun sivupalkista sen "tämä blogi on pelkkää huijausta," ja todennut, että onpa röyhkeä huijausblogi, kun ihan jo suoraan itse ilmoittaa olevansa huijaus ;) Automaattinen järjestelmä ei ole ehkä osannut lukea, että huijaus tarkoittaa vain Possun laihdutus-ja käsityöharrastusta.

No tarkkaillaan tilannetta, vieläkö Possun blogi häviää, ja uskaltaako tänne kukaan enää tämän jälkeen tullakaan. ;)

Edelleen antaa mullekin aina punaista laatikkoa, kun tulen uudelleen nettiin ja blogiin. Katsotaan, miten tää toimii, vai siirrynkö sittenkin vuodatukseen? Eli, jos tänne ei pääse, niin Possun tavoittaa :'

possumunkki.vuodatus.net

19 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Kiva, että oot "palannut". Mä olin ihmeissäni, kun yritin päästä blogiisi ja sain ilmoituksen, että blogisi on suljettu.

Jagulaari kirjoitti...

Jännä juttu - Feedlyn kautta ei blogiisi edelleenkään pääse; se antaa edelleenkin varoituksen, että blogisi on joku "tietojenkalastelusivu" tms.

Minuu kuule Possu vähän hirvittää :( :(

Possu Munkki kirjoitti...

Mullekin antoi ensin, mutta sitten päästi. Johtuiskohan varoitukset siitä, että sivupalkissa lukee, että tää blogi on pelkkää huijausta? Vaikka huijaus tarkoittaakin vain Possun laihdutusta ja käsityöharrastuksia ;) Ehkä muutan sen tekstin.

Jagulaari kirjoitti...

Ja juuri kun mä meinasin kirjoittaa, että sä olet tainnut vedättää meitä tossa sukkien kutomisessa - olet "salaa" ihan pro kutomaan sukkia!

Jagulaari kirjoitti...

Ota näistä vempeleistä selvää... mutta pääasia, että sut jostain löytää, ettet ihan kokonaan häviä sanomatta edes kiitti, mulle riitti teidän seura :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Anonyymi, joka kävi Osakaisen blogissa huhuilemassa Possumunkkia. Blogi alkoi toimia jonkin aikaa sen jälkeen, kun olin käynyt Osakaisella kyselemässä.

Possu Munkki kirjoitti...

Mulle itelle näyttää vielä toisinaan punaista varoituslaatikkoa. Kelle kaikille näyttää? Uskallatteko käydä täällä, vai vaihdanko blogia?? Toisaalta en jaksais alkaa taas uutta, kun tää on tullut tutuksi. Ehkä katsellaan huomiseen ainakin? Kiva vaan, kun kohta tulee sekin salainen neuleystävä, ja saa mun blogiosoitteen, josta tulee tuollainen varoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Anonyymi 22.04. Ei tullut varoituslaatikkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Anonyymi 22.04 edelleen. Uskallan käydä täällä, mielestäni ei kannata vaihtaa blogia.

Possu Munkki kirjoitti...

Hyvä. Anonyymi ei pelkää! ;)

Jagulaari kirjoitti...

Jos tulen suoraan osoitteella, ei varoitussivustoa enää tule, Feedly näyttää olevan vielä varovainen ja varoittavan, vaikka haen/syötän blogin osoitteen uudestaan (olen kokeillut jo vaikka kuinka monta kertaa).
Laitoin blogin osoitteen kirjanmerkkeihin ja käytän sitä kautta, nou hätä. Ei tarvitse mun takia lähteä muuttamaan, kun kerran muut uskaltaa käyttää.

Mulla pitäis olla ihan jämerät, ajantasalla olevat virusturvat sun muut koneessa. Kunhan henki säilyy, niin se on pääasia ;)

Laiskiainen kirjoitti...

Possu on possuillut oikein kunnolla;). Onneksi blogi toimii!

Helinä kirjoitti...

Joo ei näistä tiedä:-C kaikenmaailman viestiä tulee emaileihin

Anonyymi kirjoitti...

Enää ei mulle ainakaan tullut varoitusta, vaikka tulin googlen kautta.

Susanna Maalta kirjoitti...

Ei tuu mulle mitään varoituksia. Ihan normisti pääsen nyt tänne ja uskallan tulla. Jatkat vaan mielenkiintoisia juttujasi täällä.

Osakainen kirjoitti...

Possulla on tainnut olla tylsää, kun on järkännyt vähän säpinää. Minulla ei ole mitään kautta näkynyt mitään huomautuksia vaikka on ajantasaiset suojausohjelmat käytössä. Anonyymitkin näköjään järkyttyi ajatuksesta, että Possu on kadonnut. Minä jo ehdin kaipailla Anonyymiä/ejä.
Ja mitä uskallukseen tulee, niin kyllä minä pahempiakin uskallan kuin lukea Possun blogia.
Toivotaan nyt kuitenkin, että lopettavat häiriköinnin, nuo haittaohjelmat nimittäin.

Jagulaari kirjoitti...

No nyt lopetti Feedlykin varoittelun. Liittyiköhän se varoittelu jotenkin meidän palohälytykseen - yrittivät hätyytellä oikein tosissaan ja luulivat, että Jagulari on niin heikkoa tekoa, että tommosista pelästyy? Pyh. Kyllä olisin Possun kaivanut esiin vaikka kiven alta teidän muiden kanssa, meiltä et karkuun pääse! Turha toivo, Possusein <3

Anonyymi kirjoitti...

Juu, onhan se surkeaa olla Anonyymi, kun muut esiintyvät rohkeasti omilla nimillään.

Possu Munkki kirjoitti...

Noo, ei nyt ihan omilla nimillä kuitenkaan. Keksi sinäkin joku naseva nimimerkki.
Mutta nyt on Possun blogin päässyt pannasta! enää ei herjannut ees mulle :)