torstai 4. helmikuuta 2016

Rasitusvamma kädessä

Possu alkoi tekemään loppulangoista sukkia Hilma-tädille. Tarkoitus oli saada ne huomiseks valmiiks, kun Possu menee kyläilemään. No eihän niistä oo valmis vasta ku ensimmäinen, että tavoite oli vähän ylimitoitettu. Mutta eka tosiaan on valmis ja Possu aloitti kiireesti uutta. Sillä jos ei heti perään aloita toista, jää se tekemättä. Niin se vaan menee.

Possu olisi ottanut valokuvan siitä valmiista ja tekeleestä ja langoista, mutta kamerasta oli tietysti taas akku loppunut. Joten tässä ei nyt julkaista sitä kuvaa.

Mutta nyt on käynyt niin, että Possu on saanut ihan jo rasitusvamman siitä kauheasta neulomisesta. Oikea käsi on niin kipeä, ettei sillä meinaa saada nostetuksi mitään. Ihan kuin olisi tehnyt jotain rankkoja hauisharjoituksia sillä. mutta mikäli se kuntosalilla olisi kipeytynyt, niin olisihan sitten vasen käsikin ihan yhtä kipeä. Mutta Hilma-tädin sukat nielee varmaan onneksi langat melkein kokonaan, joten sitten se loppuu. :) Eikä Possu oo yhtään ees varma, sopiiko ne sukat Hilma-tädille. Possu koitti tehdä kyllä isommat sukat kuin itselleen, mutta yhtäkkiä tuo sukka onkin aika passeli Possun jalkaan. Tosin lanka on joustavaa, joten kyllä se varmaan venyy.

Possu leipoi tänään myös toskapullia pakkaseen. Aikmoinen kotoilupäivä.

3 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Sä olet oikein tosissaan innostunut kutomisesta.
Äläkä huoli, kyllä sulle jostain lankaa ilmaantuu,
nyt kun olet alkuun päässyt ;)

Osakainen kirjoitti...

Hanki sny. Hän laittaa sinulle lankaa ja voit jopa toivoa värit ja laadut. Rasitusvammakin helpottaa, kunhan neulonta alkaa olla hanskassa. Kutomisesta en tiedä ;)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Nyt äkkiä Possu Munkki ilmoittautumaan SNY-kierrokselle, ehdottomasti! Luvassa ihana, inspiroiva kevät ja kaunista lankaa... Ota tyyny syliin ja anna sen kannatella sukkaa neulessasi, se auttaa, kokeiltu on.