tiistai 16. helmikuuta 2016

Posti yllätti

Postiljooni yllätti tänään tiputtamalla lootaan vielä ystävänpäiväkortin.

Osakainen oli onnistunut jotenkin vakoilemaan Possun punnitushetkeä, ja ottanut kuvan.
Kiitos kortista.

Ja Osakaisen on turha pelätä, että postileima paljastaisi Osakaisen tulevalle Sny:lle, sillä

tästäkin lähetyksestä oli leima unohtunut kokonaan!

**

Mitä Possun käsityöuraan tulee ;) tänään Possu paikkasi lempi-kotihameensa kolmella silitettävällä paikalla. Lempihame on jo melkein kokonaan puhkikulunut. Paikat tuli kolmen pahimman reiän kohdalle. Jatkavat ainakin jonkin aikaa kotihameen käyttöikää, sillä Possu ei usko löytävänsä toista yhtä mukavaa olohametta.

Mutta pienet korjaukset vaatteisiin. Siisti paikkaaminen. Se voisi olla sitä, mitä Possu haluaisi oppia. Siitä olisi hyötyä, sillä on olemassa niitä ihanan mukavia kotirytkyjä, mitä ei voi korvata.

Oisko Sohvaemännällä ja isännällä siihen ohjetta sekä mallinäytöstä? ;)

**
Syy viimeisimpien öiden unettomuuteenkin selvisi. Tulossa oleva täysikuu. Kuuhullu Possu ei meinaa silloin koskaan saada unta. Viime yönäkin Possu kieriskeli ja pyöriskeli sängyssä. Kuuli aamupostinkantajankin ajavan laatikolle. Lopulta aamuyöstä Possu näki levottomia unia murtovarkaasta, joka oli löytänyt käsiinsä Possun pankkikortin tunnuslukuineen.  Aamulla Possu oli väsynyt. Aamupäivästä piti ihan pakottaa itsensä ulkoilemaan ihanaan auringonpaisteeseen ennen töihinlähtöä. Töitten jälkeen Possu yritti vielä väsyttää itseään kuntosalilla saadakseen paremman unen ens yönä. Jaa.a, mitenhän lienee. Kello on 23, eikä taaskaan yhtään nukuta.

Mokomakin mollottava kuu!!


7 kommenttia:

Viktoria kirjoitti...

Onpa sympaattinen kortti <3

Possu Munkki kirjoitti...

On

Jagulaari kirjoitti...

Hih... Ihana kortti :)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Isäntä kannattaa ajatusta kukkasista, joten 1. ehdotamme Possu Munkille kukkasien virkkaamista ja reiän peittämistä kukalla ja siinä varmasti tuleva SNY -kierros auttaa. 2. Emäntä suosittelee kauniin tilkun tikkaamista reiän päälle. Yritetään kevään mittaan miettiä miten voisimme ohjeistaa asiassa tai sitten tuleva SNY auttaa tässäkin? 3. vaihtoehto on oikein hyvä sekin: Uusia vaatteita kaupasta! Isäntä mainitsee, että Kauniin Naisen tulee pukeutua kauniisti! (Emäntä harkitsee vaatekauppareissua) Suloisia unia Possu Munkille!

Possu Munkki kirjoitti...

Toki kauniin naisen tulee pukeutua kauniisti, mutta vähemmän kauniille possulle välttää rumempikin. Ei vais, Possu ajattelee lähinnä sellaisia mukavia kotivaatteita, mistä ei raaskisi luopua, ne pitäisi saada paikattua. Toisaalta vaatteiden TUUNAAMINENHAN on muotia. Se kuulostaa paljon hienommaltakin kuin paikkaaminen. Ja tuunatut vaatteet voi olla vaikka miten tyylikkäitä. Kuten vaikka kauniilla kukkasella peitetty reikä, tai hame täynnä tilkkuja. Sehän on kuin Marimekkoa! ;)

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kurkkaappa Strömsön kotisivuja, siellä paikattiin mallikkaasti farkkuja, samalla tekniikalla voi korjata jotain muutakin. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/03/stromso-pitsiliinoilla-somistetut-t-paidat Linkistä löytyy kaunis vinkki. Tekemisen ja inspiroitumisen iloa!

Possu Munkki kirjoitti...

Hienoja on, mutta voi olla, että Possulla tuo ei sujuisi, ihan kuin Strömssössä! ;)