maanantai 22. helmikuuta 2016

Possumunkin uudet seikkailut

Possumunkki lähti siis (Osakaisen painostuksesta) mukaan siihen ihmeelliseen Sny-juttuun, jota Possu on kerinnyt jo ihmettelemäänkinn toisten blogeissa. Possu arvasi heti, että tulee mokailemaan siinä. Tuollaiset jutut on ihan liikaa pienille Possun aivoille.

Ensinnäkin eilen Possu odotti ja odotti sähköpostia, että saisi parin tiedot. Tuloksetta. Mitään kuulunut. Salainen neuleystävä-sivulta possu luki, että kaikille on jo lähetetty pari. Hätääntynyt Possu lähetti sähköpostia emolle. Ja sai kuulla antaneensa juttuun ihan eri sähkö(vai sählö-)postiosoitteen, kuin mistä lähetti tätä uutta hätäilypostia. Liitteenä oli uudelleen parin tiedot.

Innoissaan Possu alkoi niitä lueskella. Tutustui tietoihin, kirjoitti kortin, ja pudotti sen postin keltaiseen laatikkoon. Sitten tutustumaan parin blogiin, ja kommentoimaan. Ja kommentti tuli tietysti Possumunkin nimellä, sillä Possu oli unohtanut kirjautua ulos tilistään!! Kauhistuneena Possu tuijotti tekstiä, poisti sen, mutta sinne jäi silti Possumunkin nimimerkki ikiajoiksi muistuttamaan tästä katastrooffista. Possu paljasti siis heti itsensä!

Tänä aamuna oli emo laittanut Possulle uuden parin tiedot. Ja nyt Possu koittaa visusti pysytellä piilossa. Hipi hiljaa.

HYSS!

5 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Possu oli reipas kun lähti mukaan. Laiskiainen mietti SNY:tä hetken, mutta sitten alkoi laiskottaa... vaikkakin taatusti yllätyksellisyys ja uusi ystävä olisi tatusti ollut vaivan arvoinen

Osakainen kirjoitti...

Hei tuohan on vain hyvä juttu. Nyt sinulla on jo kaksi uutta ystävää. Olen ylpeä sinusta kun uskalsit. Tästä tulee hyvä juttu.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Possu Munkki on intoa piukkana uuden hauskan ja koukuttavan SNY-leikin lumoissa, siitähän tämä pikkuinen tapahtuma kertoo. Nyt vain rennosti eteenpäin, Emo muistuttaa säännöistä joten kaikkea ei tarvitse heti osata. Meillä hallitaan tilannetta eli jännitystä tekemällä kotitöitä! Pölynimurin kanssa liikkuminen, musiikin tahtiin, on mukavan rauhoittavaa...

HelvetinPöllö kirjoitti...

Älä sinä Possu välitä, tekevälle sattuu ja menevälle tapahtuu!

Susanna Maalta kirjoitti...

Ei mitää hätää Possuseni! Virheistä oppii. Nyt et takuulla enää toista kertaa paljasta itseäsi. Mukavaa SNY- kevättä sinulle!