perjantai 26. helmikuuta 2016

Possu uimassa

Tänään Possu oli töitten jälkeen uimassa. Pukuhuoneessa ja pesutiloissa oli masentavan paljon peilejä. Niistä voi vain todeta, miten kamalan lihava porsas onkaan uikkareissaan. Vaatteilla saa yleensä vähän läskejä piiloteltua.

Mutta onneksi altaassa vedestä näkyy vain pää. Kyllä oli ilo lillutella lämpimässä ulkoaltaassa. Hetken ehti aurinkokin vielä näkyä, ennen kuin pimeys peitti maisemat.

4 kommenttia:

Laiskiainen kirjoitti...

Uiminen on hyvää liikuntaa. Ei saa possuliini itseään hävetä, vaan olla ylpeä omasta itsestään ja tarvittaessa tarttua härkää sarvista!

Jagulaari kirjoitti...

Laiskiainen puhuu asiaa!
Harmittaa niin kovin, kun ei ole sellaista kaveria, jonka huomaan Puolisko uskoisi mut uimaan muuta kuin lasten altaaseen :) Eikä se ruoja itse kuitenkaan lähde - mrrrr....

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Reipas, ihana Possu Munkki, Lady Vedenneito, peilit ovat vain kuvajaisia. Liikunta on hyväksi, rentoutunut ja hymyilevä on kaunis ja sitähän sinä nyt olet. Hyvää viikonloppua, auringon paistetta ja iloa!

Susanna Maalta kirjoitti...

Yläpeukut sulle uimisesta, hieno homma! Välillä on ihan hyvä herätys nähdä itsensä kokovartalopeilistä kaikessa komeudessaan. Tsemppiä!