perjantai 19. helmikuuta 2016

Possu on nyt päästetty pois pannasta

Huh! Possu on nyt päästetty pois pannasta. Blogi on palautettu, eikä enää tuu punaista ilmoitusta, että tää ois h... ja t.kalastelublogi. Possu on nyt oppinut, että täällä ei saa puhua rumia. Ei saa mainita sanaa hui...hui... hui...   j a   us. Possu poisti sen ruman lauseen sivupalkista. Siinä ei enää lue, että "tämä blogi on pelkkää huihuihuita." (Ei kai mikään automaattitarkastaja nähnyt tuota edellistä?)

Mutta kyllä meinasi jo paniikki iskeä Possulle! Blogiluettelo on blogissa, joten olisi ollut kova työ etsiä kaikki blogiystävät ja tiedottaa, miten on käynyt. Puhumattakaan siitä Salaisesta neuleystävästä, joka olisi säikähtänyt heti, kun olisi käynyt Possun blogissa ja se olisi ilmoitettu vako- ja hui-sivuksi! Possu lähetteli jo hätääntyneitä posteja neule-emännällekin, että antaisi sny:lle myös Possun varablogin osoitteen.

Tänään Possu rentoutui kylpylässä. Oli ihana polskia lämpimässä ulkoaltaassa kuun loistaessa veden yllä. Tätä Possu oli kaivannut ja se teki tosi hyvää rankan viikon, ja tämän hui-sählinginkin jälkeen.
Ja jotta kalorit eivät pääsisi karkuun, Possu herkutteli kotona sen jälkeen marengeilla. Marenkia makeannälkään! ;)
2 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Marenkia? Pavlova niminen herkku sisältää marenkia, joten onko Possu Munkki balleriina, ihana Joutsenlammen valkoinen joutsen.... Tässä on tulevalle SNY:lle hyvä vinkki yllättää ihanasti!

Osakainen kirjoitti...

Minunkin kone kaipaisi päivittelyä. Pitääpä kokeilla.