sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Possu kotona taas

Possu kotona taas. Ja huomenna jatkuu työt. Possu oli saanut postiakin Possumunkin sähköpostiin. Ihan Nordealta!!"Hyvä asiakas, 
Huomaa, että online-pankkiyhteys pian umpeen Jos haluat jatkaa palvelumme, klikkaa linkkiä päivittää verkkopankkiin tiedot.

klikkaa tästä

Valmistumisen jälkeen tämä vaihe. te otetaan yhteyttä jäsen asiakaspalveluedustajaamme. kertoa teille tilisi tilasta .


Kunnioittavasti,

Nordean pankkitilin turvallisuus osasto.

© Nordea.fi 2016 Kaikki oikeudet pidätetään. Lisääntyminen vain luvalla Nordea Banks Finland Plc."


Tarkalleen ottaen Nordean pankkitilin turvallisuus osastolta ;D
Kiva, että muistivat Possua. Possulla vaan ei satu olemaan Nordeassa tiliä ollenkaan. Possu ei oo myöskään aikeissa lisääntyä. Mutta muistakaa te muutkin, että jos aiotte lisääntyä, siihen tarvitaan lupa Nordea Banks Finland PLc:ltä!!! 


Ja jos Possun söherrykset kiinnostaa, niin tässä on Hilma-tödille tulevat sukat. Kokeiltiin ensimmäistä valmistunutta jalkaan, ja se mahtui. Vähän väriä Hilmalle! ;)

11 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Taitaa olla sitä huijauspostia josta viranomaiset varoittavat. Lisääntymistään ei onneksi tarvitse sopia pankin kanssa, eikä minkään muunkaan järjestelmän kanssa. Kehon koon lisääntyminen on sitten toinen juttu, siitä emme sano mitään, kas totuus näkyy peilissä... nautimme tänään laskiaispullat ja Runebergin torttuja, että silleen. Onneksi huomena alkaa työt. Iloista arkea myös Possu Munkille! Ja muistutamme, vielä ehtii SNY-kierrokselle mukaan. (Emäntä ei neulonut parilleen mitään, että ei suorituspaineita!)

Jagulaari kirjoitti...

Onneksi Jagulaari on hoitanut tuon lisääntymishomman jo, eikä kyllä kysellyt siihen lupia pankilta eikä keltään. Toisaalta oli kyllä niin nuori silloin, että joku olisi saattanut olla sitä mieltä, että olisi ollut hyvä kysyä lupa. Edes pankilta :D

Huomenna on taas maanantai. Mites meillä Possu menee?
Totuuden hetki?


Possu Munkki kirjoitti...

Huonosti menee. Reissussa meni herkkuja ja Karkkitukusta lisäevästä. Mut siellä voi nyt hyvällä syyllä poiketa, koska siellä myydään karkkien lisäksi myös kaiken maailman proteiinipatukoita- ja jauheita. Arvaas vaan, viihtyikö Possu karkki- vai proteiiniosastolla? ;)

Jagulaari kirjoitti...

Proteiini tietenkin, koska sä tarvit evästä semmosta mikä on hyvä pitää käsilaukussa mukana ja jonka voi syödä välipalana, jos ei ehdi syömään? Sen voi syödä esim. hampurilaisen sijaan kotimatkalla, jos tietää, että kotona on jo ruoka valmiina, että siellä saa äkkiä ruokaa.
Ai et vai?
Auts. taas meni arvaus pieleen. No, en mä voittanut lotossakaan. En mä kyllä lotonnutkaan, ei sen puoleen..... :D :D

HelvetinPöllö kirjoitti...

Vitsit mitkä sukat! Susta on oikeasti tullut ihan pro!

Yhdessä ilmottaudutaan SNY:hyn?

Susanna Maalta kirjoitti...

Hienot sukat sulla puikoilla. Kyllä Hilma- täti nyt ilahtuu. Mä oon saanut ton Nordean sähköpostin monta kertaa ja mulla on tili Nordeassa. Kyllä mua ihmetyttää, miten tohon aina kuitenkin moni haksahtaa. Vaikka teksti on täynnä kirjoitusvirheitä ja noista on varoiteltu ihmisiä.

Osakainen kirjoitti...

Minä en saa mitään lisääntymisviestejä vaikka olen selvästi raskaana mahan koosta päätellen enkä ole lupaa kysynyt. Olenko vähän katkera.

Hienot sukat. Nyt vain joukolla SNYhyn ilmoittautumaan. Minusta olisi niinniin kiva, jos Possu sattuisi parikseni. Siinä olisi sitten hommaa, kun pitäisi jotenkin estää Possua arvaamasta, että minähän se olen. Pitäisi varmaan matkustaa toiselle puolen maata postittamaan paketteja. Tosin voihan joku muukin täältä osallistua. On minullakin joskus joku ihan naapurista ollut parina. Mutta ihan oikeasti, Possu! Sinähän tarvitset uutta lankaa, kun kohta on kaikki entiset käytetty. SNYparisi sitä sitten sinulle lähettää.

Possu Munkki kirjoitti...

Possun mielestä hauskinta on, että kaikki pankin nimissä tehdyt huijausviestit tulee aina nimenomaan tohon possumunkkipossu@suomi24.fi osoitteeseen. Sinnehän Possu nyt ilman muuta ohjaa tulemaan kaikki virallisemmat postit ;D

Postileimat on yleensä niin huonoja ja sekavia, että niistä on vaikea mitään päätellä. Ja yleensä pikkupaikkakuntien postitkin lähetetään jonnekin isompaan paikkaan leimattavaks, joten vaikka leimasta saiskin selvän, ei sillä oo oikeestaan mitään merkitystä. Tylsää. Possu haluais, että Possun postit leimataan Possula-leimalla, eikä millään lähimmän 100 kilsan päässä olevan ison kaupungin leimalla. :/

Anonyymi kirjoitti...

Nyt possu ja pöllö ilmoittautuu Snyhyn mukaan, joohan?? Ja infoaa ajoissa blogissaan, joohan?? Koska jos Possu ja Pöllö niin minäkin:) Anne( npuuhat.vuodatus.net) ei se mitä valmiiksi saa vaan itse prosessi.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kukkaketoa Hilma-tädille, iloista, energistä sukkaterapiaa, hyvä Possu Munkki!

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on nyt sitten ilmoittautunut.