keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Karkkikiusaukset kassalla

Viime yönä Possu mietti, että jotain sentään lentsustakin jäi kaipaamaan... nimittäin sitä ihanan nopeaa nukahtamista! Lentsuisena uni tuli heti. Mutta nyt sai taas pyöriä ja etsiä unta, ihan kuin terveenä. ;) Oli kai tervehtymisen merkki. Aamulla sen sijaan paraneminen oli ottanut takapakkia, ja olo oli taas väsynyt ja tukkoinen.

Tänään olisi ollut aivan upea ulkoilupäivä. Aurinko paistoi ja lumi hohti. Possu pakotti itsensä ihan vähän edes ulkoilemaan. Käveli läheiseen metsään ihailemaan aurinkoista lumimaisemaa. Pidempää lenkkiä ei vielä JAKSANUT tehdä.

Illalla possu lähti suolahuoneelle. Se teki jälleen kerran hyvää, ja sieltä tultua olo oli kuin uudestisyntynyt. Kaikki tukkoisuus poissa. Possu suosittelee sitä muillekin lentsuilijoille!
Samalla reissulla piti poiketa Prismaan katsomaan, joko tuoretiskin herkut on puoleen hintaan? Olihan ne, mutta harmi vaan, että täytetyt patongit oli jo menneet. Jäljellä oli kahta lajia salaattia, kana-taco ym salaattia sekä juustosalaattia. Possu osti pienen rasian molempia.

Muisti sitten vielä ne siivousliinat, jotka viime kaupunkireissulla unohtui. Kassajonossa Possu pälyili tiskin heräteostohyllyä, että mitähän namia sieltä nappaisi mukaan. Possun tyrmistykseksi hyllystä oli heivattu pois kaikki suklaapatukat, ja tilalla oli jotain kamalia proteiinipatukoita! Possu oli tosi järkyttynyt ja mietti jo pitäisikö valittaa jonnekin. Mikä kauppa se sellainen on, jossa ei ole kunnon heräteostokarkkihyllyä kassalla, että voisi siitä vielä jotain napata!

Mutta koska sellaista ei ollut, jäi Possu ilman suklaapatukkaa :( Ja sitäpaitsi se kanatacosalaattikin oli pahaa, että aika hukkakauppareissu!! ;)

9 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Hyvä, että alat olla jo kunnossa. Mä en ole koskaan kokeillut semmoista suolahuonetta, moni muukin on sanonut, että se tekee hyvää. Täällä meilläkin pitäisi semmoinen jossain olla. Pitäisiköhän joskus kokeilla. Jos vain saan. Kun pitää aina tarkistaa kaikesta, mitä saan tehdä ja mitä en.

Onkohan joku...joku ravitsemusterapeutti tms. Jutta G ollut asialla, kun on vaihtanut suklaapatukat proteiinipatukoihin?

Mutta ajattele, nyt on hyvä mieli kun et syönyt karkkia.

Possu Munkki kirjoitti...

Luulisin, ettei suolahuoneesta ois haittaa. Siellä vaan istutaan ja hengitellään raikasta suolailmaa. Mut kannattaa silti varmistaa lääkäriltä.

Jagulaari kirjoitti...

Mä luulen kanssa, ettei siitä ole mitään haittaa. Ollaanko siellä yksin vai mahtuuko sinne useampi kerralla; noin niinkuin yleensä?

Possu Munkki kirjoitti...

Riippuu varmaan suolahuoneesta. Tonne mahtuu max 4, mutta Possu rakastaa olla siellä ihan yksin. Seinällä on näyttö, josta Possu haluaa aina jonkun rentoutusohjelman (meren aaltoja ja rentoutusmusiikkia esim) pyörimään. Siinä saa tyhjättyä päänsä täydellisesti. Toki voi myös lukea tai katsella televisiota, mutta Possu haluaa vain olla ja rentoutua.

Susanna Maalta kirjoitti...

Suolahuoneesta minulla ei ole omakohtaista kokemusta. Proteiinipatukat on kyllä aika kauheen makuisia ja jotenkin sellaista tiivistä tavaraa. Yöks!

Susanna Maalta kirjoitti...

Minä ja Possu kommentoidaan taas ihan samalla kellonlyömällä... taidetaan olla ihan samiksia.

Osakainen kirjoitti...

Suolahuoneessa olen ollut muutaman kerran ja mikäs siinä istuskellessa. Mitään vaikutusta mihinkään en ole huomannut. Tosin olen aina ollut seurassa. Ehkä se vaikuttaa paremmin, jos on yksin.
Kiitos sukasta.
Haastan sinut kevään Sny kierrokselle, kun sinusta on tullut tuollainen käsityöihminen.

Possu Munkki kirjoitti...

Mikä se on?

Osakainen kirjoitti...

Sinulle taisi jo selvitä, mikä on kyseessä. Kyllä sinun pitäisi ilmoittautua, ellet halua tuottaa minulle pahaa pettymystä. Ei siinä tarvitse neuloa välttämättä mitään. Se itsetehtyhän voi olla mitä vain ja sekin on vain toivomus. Minä olen joskus laittanut tuollaisia pikkusukkia ja saanut jotain kirjanmerkkejä. Ja voihan se olla vaikka piirros tai käsinkirjoitettu kirje, kortti, kaikkea. Ilmoittautumislomakkeessa kysellään aika tarkkaan, mitä sinä itse toivot ja mitä et, joten kivoja paketteja on luvassa. Kyllä sinun nyt vain pitää.