maanantai 29. helmikuuta 2016

Jippii, kohta tulee maaliskuu ja tulee joulupukki!!

Karkauspäivä alkaa olla takana. Possu ei karannut mihinkään. Karkauspäivävitseistä nauratti eniten pilapiirros, jossa kehuttiin, että hallitus onnistui lisäämään työpäiviä ; helmikuussa on 29 päivää!

Huomenna on sitten maaliskuu ja saa alkaa jännityksellä odottamaan sny:n pakettia. Emo olikin jo muistuttanut sähköpostissa asiasta. Oma snyni kyseli tuossa taannoin toivomuksia. En tiedä, luetko tätä tekstiä, mutta jos luet, niin sellainen toivomus olisi, että :

Mieluiten älä lähetä pakettia ens viikolla, koska silloin en ole kotona. kyllähän se varmaan postissa odottaa, mutta kaiken varulta, ettei häviä minnekään. Mutta ei mikään maailmanloppu, vaikka tulisikin ens viikolla. Possu luottaa, ettei postiljooni pölli sitä. ;)

Ja mitä painoon tulee, paree kun ei puhuta siitä mitään. Katsotaan mieluummin vaikka noita heiniä. Ne on hoikkiakin.

4 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Ei puhuta ei. Karataan mieluummin.

Kun et ole kotona, olet varmaan lomalla? Jos olet lomalla, niin hyvää lomaa. Mutta joka tapauksessa hyvää matkaa, on se sitten minkälainen matka tahansa.
Älä satuta itseäsi missään, ethän?

Osakainen kirjoitti...

Hieno heiniä, mutta ongelmansa varmaan niilläkin. Painavaa puhetta pitää kuitenkin jatkaa.

Susanna Maalta kirjoitti...

SNY- kuume täälläkin katossa. Jännittää! Oma pakettini on valmiina ja kun sen olen sulkenut, tulee kaikenlaissta mieleeni: muistinkohan nyt kaiken? Olisko pitänyt vielä vaihtaa tämä, tuo ja se johonkin toiseen? Tykkääköhän parini ollenkaan vai pettyykö pahemman kerran? No ei auta, kuin luottaa. Jos menee mönkään, saan onneksi huhtikuussa uuden mahdollisuuden. Ihanaa reissua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Jännitystä ilmassa, hyvä, sillä 1. muistaminen on matkalla kohti postilaatikkoasi...t. SNY