sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Iltapalaksi lihapullia!

Tänään oli taas kerran aivan upea ulkoilusää.
Possu ulkoili aamupäivällä 1,5 tuntia. Hankikantokin oli, ja aurinkoisella pellolla tuntui, kuin olisi kävellyt järven jäällä.

Ulkoilun jälkeen Possu haukkasi nopeasti eiliseltä jääneen pienen pitsapalan sekä pari karjalanpiirakkaa. sen jälkeen Possu lähti kyläilemään kakunloppu kainalossa. Kakku tuhoutui kylässä Possun tarvitsematta syödä sitä enää ollenkaan. Possu söi vain kyläpaikan piirakkaa.

Kyläpaikassakin päätettiin lähteä vielä ulkoilemaan metsään.
Jakun Possu lähti paluumatkalle, oli Possu niin nälkäinen, että kävi kaupan kautta, osti lihapulla-ainekset, ja pyöräytti lihapullat uuniin paistumaan. Illallinen on kohta valmis. Lihapullia, perunoita, tomaattia, kurkkua, suolakurkkua. Aika tukeva iltapala klo 20. Ei tässäkään kauheesti järkeä.

7 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Hienosti olet urheillut <3. Itsekin sain itseäni otettua tänään niskasta kiinni. Käytiin eka isännän, kuopuksen ja vanhimman kanssa kävellen lähikaupassa (kauppaan käveltiin jopa pidemmän kautta!), minkä jälkeen hain loput ipanat pihalle. Käytiin laskemassa mäkeä (osa hiihti). Menikin sellaiset pari tuntia.
Ja klo 16.30 lähdin 2 lapsen kanssa kappeliin laulamaan lasten hengellisiä lauluja :D. hyvä oli tyttöjen rattikelkan kyydissä olla, kun äiti vetää :)

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa! <3

Possu Munkki kirjoitti...

Reipasta menoa oli teilläkin!
Samoin mukavaa uutta viikkoa!

Red Dragon kirjoitti...

Kiitos <3

Ja se piti vielä sanoa, että minusta iltapala ihan hyvä, nyt jaksaa nukkua yön hyvin.
Meillä herkuteltiin esikoisen tekemällä herkkupannarilla :)

Possu Munkki kirjoitti...

Herkkua sielläkin, ja Possulla on huomiseksi nyt eväät valmiina.

Jagulaari kirjoitti...

Uskaltaako tässä sitten tunnustaakaan, että on istunut koko päivän, juonut ison kupin minttukaakaota ja syönyt palan porkkankakkua? No ei :(
Eikä ole syönyt kunnon ruokaa. Pelkkiä voileipiä, mukillisen kahvia ja smoothieta.
Huokaus. Mutta kyllä tämä taas tästä. Huomenna on taas uusi päivä.

Possu Munkki kirjoitti...

Noo, ei Possukaan ihan kaikkia syömisiään tunnustanu ;)

Susanna Maalta kirjoitti...

Mä en oo kyllä liikkunut tänäänkään yhtään, mutta syomiset ja juomiset oli ihan, kuten suunnittelinkin. Iltapalaksi söin hedelmiä ja rahkaa.