sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Herkuttelua

Kyllä maanantai on ainakin huono punnituspäivä, kun siinä näkyy kaikki viikonlopun herkuttelut.
Tänään tuli syötyä lihamureketta, muussia, salaattia, leipää, juustoa, kakkua ja karkkeja.
Ystävänpäivän kunniaksi.

Possu laittoi oikein valkoisen liinan pöytään. Ja sai kauniita tulppaaneja. Niistä on iloa koko viikoksi ainakin.

Aamulla vaaka laulaa.

5 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Samaan tulokseen on tullut Jagulaari :) Se vaan on niin helppo muistaa.
Mitäs mieltä muut ovat - tai toisaalta, jokainenhan saa käydä vaa'alla silloin kun haluaa :D

Pitäiskös meidän muuttaa punnituspäivää? Mitäs mieltä muut ovat? Vai onko muilla enemmän selkärankaa kuin meillä kahdella? Susanna Maalta jo kyseli multa, välttelenkö vaakaa, kun ei ole kuin yksi päivitys painosta koko kuukaudelta ;)

Mulla tuntuu, että pääkin on turvoksissa, lasit painaa korvien takaa...

Tulevalla viikolla ei kai auta kun kärsiä ja käydä vaa'alla huomenaamulla, ja kysellä, suostuisiko muuta vaihtamaan punnituspäivää, vai?

Osakainen kirjoitti...

Ei kait sillä punnituspäivällä ole mitään väliä. Laihdutuksen tarkoitus on kait, että vuoden päästä painaa vaikka pari kiloa vähemmän, eikä enemmän. Paino heittelee kyllä päivittäin parhaimmillaan useammankin kilon, joten voihan sitä kuvitella, että punnituspäivällä on merkitystä. Mutta jos paino oikeasti putoaa, niin kyllä se vuoden sisällä näkyy maanantainakin. Minä en nyt viitsi vaihtaa päivää, mutta jos te haluatte, niin ei sekään haittaa.

Possu Munkki kirjoitti...

Possu on kokeillut jo kolmea eri punnituspäivää, ja ne kaikki on ollu huonoja. ;/ joten sama kai säilyttöö maanantai.

Jagulaari kirjoitti...

Osakaisella oli oikein hyvät perustelut muuttamatta jättämiselle, ja luulen, että Laiskiainen ja Susannakin on samalla kannalla, että ei maksane vaivaa vaihtaa päivää?

Joten reipastumme, Possu, jälleen kerran :D - herkkujen syömisen osalta, sinähän oot reipas muutenkin, noin liikunnan kannalta katsottuna. Peukku sille!
Ja minä...nostan pehvani tästä sohvalta, että päästään edes sinne kauppaan ja jos sitten sinne sen jälkeen sinne lenkille.....

Susanna Maalta kirjoitti...

Minulla on punnituspäivä lauantai. Jos unohdan, punnitsen sunnuntaina. Kerran kyllä unohtui punnitus sekä lauantaina, että sunnuntaina. Viime viikolla olin niin hyvämuistinen, että punnitsin itseni sekä perjantsina aamupalan jälkeen, että lauantaina ennen aamupalaa. Tulos oli sama.