tiistai 26. tammikuuta 2016

Villasukkajuoksua vesisateessa?

Huvittava, että just kun Possu sai sukkansa valmiiksi, mainittiin uudesta lajista, villasukkajuoksusta.
Onkos joku jo kokeillut? Possu ihmettelee vain, eikö sukat oo liukkaat? Possu toivoi joskus joulupukilta huopaset. Ne oli tyylikkäät, mutta ulkona Possu lennähti niillä heti pepulleen. Villasukat lienee yhtä liukkaat? Ja tällaisella kelillä ne lisäksi kastuisi äkkiä litimäriksi.

Tänä aamuna tosiaan sai herätä sateen ropinaan. Ajokeli oli ihan järkyttävä. Ja illalla myös kävelykeli veden jäädyttyä. Jokos se talvi meni?

4 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Olipas hieno idea. Nyt tosin ei kannata moista yrittää, kun on tuota sohjoa nilkkoihin asti. Eihän villasukissa ole nastoja, mutta en usko, että ne kovin liukkailta tuntuu, kun siinähän tulee tuollainen jalkapohjatuntuma. Jos se talvi vielä palaa, on minun varmaan pakko kokeilla. Riskinsä siinä on. Voi olla, että vievät minut sinne vanhainkotiin ja tainnuttavat liikuntakyvyttöpmäksi.

Susanna Maalta kirjoitti...

No kaikkea sitä keksitäänkin. Liukasta on kyllä nyt. Poikani kaatui tänään työpaikallaan takaraivolleen. Tikit ja aivotärähdys. On nyt silmäklinikalla tutkituttamassa silmäänsä, kun näkee toisella silmällään sumeasti näkökentän reunoilla. Ollaan kaikki huippuvarovaisia!

Possu Munkki kirjoitti...

Toivottavasti silmään ei tullut mitään vammaa. Nyt on kyllä pelottavan liukasta paikoitellen.

Osakaisen naapurit voi tosiaan kyllä hieraista silmiä toisenkin kerran, kun näkevät Osakaisen sukkasillaan pinkomassa pakkasessa. Siitähän ne vanhainkotiin toimitukset yleensä lähtee, kun naapurit soittelee huolestuneita soittoja, että siellä se painelee ulkona ilman kenkiä ja takkia! Mutta onneksi vanhainkoteihin on pitkät jonot, joten Osakainen ehtii sitä ennen paeta vaikka ulkomaille. ;)

Susanna Maalta kirjoitti...

Silmä on jo kunnossa. Johtui kuulemma aivotärähdyksestä. Tän päivän sai saikkua, eli huomenna taas töihin.