tiistai 19. tammikuuta 2016

Viikon vitsiNo nih, siinä se nyt sitten on. Päättelyä vaille valmis. (mutta se päätteleminen vasta vaikeaa onkin. Possu ei osaa päätellä nätisti ja niin, ettei ala myöhemmin purkumaan... Pitäis ehkä ostaa kunnon parsinneulakin...)

Toivottavasti lankakerä riittää vielä toiseenkin sukkaan. Muuten jää joulusukaksi, sillä tuskin onnistun löytämään mistään toista samanlaista lankakerää.

HAH HAA!!

6 kommenttia:

Susanna Maalta kirjoitti...

Hieno sukka! Nyt vaan punnitset valmiin sukan ja loppulangan, niin näät, riittääkö lanka toiseen sukkaan.

Laiskiainen kirjoitti...

Hieno sukka! Tuo Susannan maalta vinkki oli hyvä, eipä oo tullu itelle mieleen, mutta noinhan se menee.

Possu Munkki kirjoitti...

Ainut vaan, että tieto lisää tuskaa... Jos paljastuu, että lanka ei riitäkään, menee motivaatio. Taidan tehdä vaan tuurilla. Jos lanka loppuu, jatkan jollain muulla, niin tulee vielä enemmän vinksin vonksin sukka ;)

Osakainen kirjoitti...

Ei se purkaudu. Tee joku solmu, niin hyvin pelittää. Hieno sukka. Olen oikein ylpeä sinusta. Eikä mitään punnaamisia. Neulot vain. Jos lanka loppuu kesken, voin laittaa jonkun jämänyytin ja teet lopun sillä. Katsotaan siinä vaiheessa, mikä väri sopisi.

Sinisen sohvan emäntä ja isäntä kirjoitti...

Kaunis sukka! Kolme hurraata Siniseltä sohvalta, hieno suoritus. Ota virkkuukoukku käteen ja pujottele lanka nurjalle, joka toiseen kerrokseen jalkapohjaan. Toimii ja on helppoa ja nopeaa. Reippaasti vaan toinen sukka puikoille.

Jagulaari kirjoitti...

Vautsi vau! Hieno sukka! Ja niin ihanan värinen. Kelpais kyllä Jagulaarille. Vink vink...